By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Derby d’Italia» από τα παλιά!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Derby d’Italia» από τα παλιά!

Τhessports
Last updated: 04/02/2017 10:39
Τhessports
Share
SHARE

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και της διαμόρφωσης του κάδρου των ημιτελικών του κυπέλλου Ιταλίας (Γιουβέντους- Νάπολι και Ρόμα- Λάτσιο τα ζευγάρια), η Serie A επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής που περιλαμβάνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της γειτονικής χώρας, την «μάχη» ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ, το «derby d’Italia»!

Ένα ντέρμπι που μετά από καιρό θα διεξαχθεί μεν με φαβορί, που δεν είναι άλλο από τη «Μεγάλη Κυρία» τόσο λόγω έδρας όσο και δυναμικής, το αουτσάιντερ όμως δεν θα θεωρείται χαμένο από χέρι, με την προοπτική διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος να μοιάζει με κυνήγι φαντασμάτων.

Η 23η «στροφή» του Campionato ξεκινά το Σάββατο στο «Νταλ’ Άρα» της Μπολόνια, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νάπολι που θέλει νίκη για να «σβήσει» το στραβοπάτημα με την Παλέρμο την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι, όποιο και αν είναι αυτό, είτε μειώνοντας τη διαφορά από τη Γιουβέντους είτε αυξάνοντας αυτή από την Ίντερ.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής η «αυλαία» ανοίγει στο «San Siro» του Μιλάνο, με τη Μίλαν να φιλοξενεί τη Σαμπντόρια και τη συνέχεια να δίνεται στις 16:00 με πέντε αναμετρήσεις, πιο σημαντικές εκ των οποίες αυτές των Λάτσιο και Τορίνο. Οι «γαλάζιοι» της Ρώμης μετά τη σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Ίντερ δοκιμάζονται στην έδρα της Πεσκάρα, ενώ η «Γκρανάτα» αναζητά το τρίποντο στην Τοσκάνη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Έμπολι.

Στο παιχνίδι που θα μας φέρει πιο κοντά στο ντέρμπι, έχουμε την «σύγκρουση» του Νότου, εκεί όπου η Παλέρμο από τη Σικελία αντιμετωπίζει την Κροτόνε από την Καλαβρία και λιγότερο από μία ώρα μετά τη λήξη του ματς, έχουμε σέντρα στο Τορίνο!

Δύο προβληματισμοί για τον τεχνικό της «Juve» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο ένας έχει να κάνει με τον πυρετό που ανέβασε ο αμυντικός Μπαρτζάλι, κάτι που ίσως διαφοροποιήσει τα πλάνα του Ιταλού προπονητή και το αν θα διατηρήσει το επιθετικό σχήμα με ταυτόχρονη παρουσία των Ντιμπάλα- Μάντζουκιτς- Ιγκουαΐν- Πιάνιτς- Κουαδράδο στην ενδεκάδα ή θα επαναφέρει σε αυτήν τον Μαρκίζιο.

Τρία διλήμματα για τον Αντρέα Πιόλι στην Ίντερ. Ανσάλντι ή Ναγκατόμο για το αριστερό άκρο της άμυνας, Μεντέλ ή Κοντογκμπιά στο κέντρο και Ζοάο Μάριο ή Μπρόζοβιτς σε ρόλο επιτελικού.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται όχι τη Δευτέρα αλλά την Τρίτη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης με τον αγώνα Ρόμα- Φιορεντίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4/2

Μπολόνια- Νάπολι 21:45

Κυριακή 5/2

Μίλαν- Σαμπντόρια 13:30
Πεσκάρα- Λάτσιο 16:00
Τζένοα- Σασουόλο 16:00
Κιέβο Βερόνα- Ουντινέζε 16:00
Έμπολι- Τορίνο 16:00
Αταλάντα- Κάλιαρι 16:00
Παλέρμο- Κροτόνε 19:00
Γιουβέντους- Ίντερ 21:45

Τρίτη 7/2

Ρόμα- Φιορεντίνα 21:45

Η επόμενη αγωνιστική(24η):

Παρασκευή 10/2

Νάπολι- Τζένοα 21:45

Σάββατο 11/2

Φιορεντίνα- Ουντινέζε 21:45

Κυριακή 12/2

Κροτόνε- Ρόμα 13:30
Ίντερ- Έμπολι 16:00
Παλέρμο- Αταλάντα 16:00
Σασουόλο- Κιέβο Βερόνα 16:00
Τορίνο- Πεσκάρα 16:00
Σαμπντόρια- Μπολόνια 19:00
Κάλιαρι- Γιουβέντους 21:45

Δευτέρα 13/2

Λάτσιο- Μίλαν 21:45

Σχετικά άρθρα

Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
Βρήκε προπονητή ο Προμηθέας
Χόνγκλα: «Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος εδώ»
Τα δεδομένα για Γιαννούλη και ΠΑΟΚ
Έτοιμη για Τούμπα η Εθνική Νέων
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ψάχνει για «συμπαίκτες» ο Αλαφούζος
Next Article Πλήγμα με Γροντή

Τελευταία νέα

Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
MEDIA
3 June, 2026
Και τελικά… ανατροπή: Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Μέλβιν!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
3 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ ψωνίζει από ΑΕΚ, η ΑΕΚ από ΠΑΟΚ!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
2 June, 2026
Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
2 June, 2026
Follow US