By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Χωρίς δύο ξεκίνησε η προετοιμασία
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Χωρίς δύο ξεκίνησε η προετοιμασία

Τhessports
Last updated: 21/04/2014 20:13
Τhessports
Share
SHARE

Οι απόντες της σημερινής –πρώτης στην εβδομάδα του τελικού- προπόνησης, μάλλον, δεν πονοκεφαλιάζουν και τόσο τον Γιώργο Γεωργιάδη. Κι αυτό γιατί γνώριζε εκ των προτέρων, ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Κώστα Κατσουράνη, όσο και τον Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Κατσουράνης πήρε επιπλέον άδεια, πέραν του διήμερου ρεπό της ομάδας, καθώς δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Σαββάτου, ενώ ο Μαντούρο είναι ο μοναδικός που παραμένει στο ιατρικό δελτίο της ομάδας και σίγουρα δεν υπολογίζεται για τον τελικό. Ο Ολλανδός ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και θα αρχίσει σύντομα τρέξιμο για να προλάβει κάποια από τα τελευταία ματς των πλέι οφ.

Μετά από το ρεπό, ο Γεωργιάδης περίμενε με «άγριες διαθέσεις» τους παίκτες στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «το πρόγραμμα ήταν έντονο και αφορούσε την προσαρμογή σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο για προθέρμανση και φυσική κατάσταση, ασκήσεις τεχνικής για τη μεταβίβαση και την υποδοχή της μπάλας στο χώρο», ενώ στο τέλος το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε «τουρνουά τριών ομάδων με αγώνα 9Χ9 στο μισό γήπεδο με συγκεκριμένους περιορισμούς και τακτικές εντολές».

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για τον τελικό του Σαββάτου με μια προπόνηση αύριο το απόγευμα (17:00) στη Νέα Μεσημβρία.

Σχετικά άρθρα

«Χαμηλώνουν» το θέμα Λουτσέσκου στην Τουρκία: «Όλα είναι φήμες»
Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
Τα σενάρια για Κωνσταντέλια και η άμεση διάψευση του ΠΑΟΚ
Τάισον: «Οι οικογένειες όσο κι αν λυγίζουν, πάντα βρίσκουν λύσεις!»
TAGGED:ΓεωγιάδηςΚατσουράνηςΚύπελλοΠΑΟΚΤελικός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Χωρίς Ετό αλλά με Αζάρ στην Μαδρίτη
Next Article Η “πρώτη” του Παπαδόπουλου μέσα από φωτογραφίες

Τελευταία νέα

Εξάρα Ατρόμητου στον Πανσερραϊκό με σούπερ Τσούμπερ
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Τα δύο νέα πρόσωπα του Δ.Σ.
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
21 May, 2026
Γρηγορίου: «Ίδια εστίαση, υψηλότεροι στόχοι!»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Λεωφόρος… τέλος για Παναθηναϊκό, αλλά όχι για την Κηφισιά!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US