By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Περιστέρι
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Περιστέρι

Τhessports
Last updated: 30/04/2014 19:04
Τhessports
Share
SHARE

Από έναν βαθμό πήραν Ατρόμητος και Παναθηναϊκός. Το 1-1 στην αυλαία των πλέι οφ κρίνεται δίκαιο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Αλλά… Στο γήπεδο του Περιστερίου και υπό το βλέμμα του Γιώργου Σπανού που αποφυλακίστηκε, το παιχνίδι ήταν ανοικτό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από το ξεκίνημα του ματς το γκολ.

Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος με την κεφαλιά του Λαζαρίδη (16’), αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Από την σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου ο Αμπέιντ με κεφαλιά (και υποψία επιθετικού φάουλ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, ο Αναστασίου υποχρεώθηκε στο 30’ να βγάλει τον σκόρερ Αμπέιντ από το γήπεδο λόγω τραυματισμού, με τον Ούμπιντες στο 23’ και τον Δημούτσο στο 29’ να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση.

Αναγκαστική ήταν και η δεύτερη αλλαγή του Παναθηναϊκού, που στο 53’ έχασε και τον Ατζαγκούν, την ίδια ώρα που ο Παράσχος έριχνε στη μάχη και τον Στέφανο Ναπολεόνι σε μια προσπάθεια να πιέσει και να πετύχει το γκολ, που ήρθε για τον Ατρόμητο στο 55’ από στημένη μπάλα και την κεφαλιά του Στάθη Ταυλαρίδη.

Στη συνέχεια το ματς θύμισε… φαρ ουέστ! Με εκατέρωθεν ευκαιρίες και σκληρές μάχες. Απόρροια ήταν ο τραυματισμός στο κεφάλι, μετά από σύγκρουσή στον αέρα, των Ταυλαρίδη και Λαγού στο 78’ με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να τελειώσει το ματς με 10 παίκτες (ο Αναστασίου είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές) ποδοσφαιριστές, καθώς ο Λαγός δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο Πέτριτς πρώτα (57’) και ο Καρέλης στη συνέχεια (62’) δεν μπόρεσαν να νικήσουν από κοντά τον Τζενάμο, όπως συνέβη και στην απέναντι εστία.

Στο 72’ ο Καπίνο είπε «όχι» στον Ναπολεόνι, ενώ στο 86’ ο Κουτρουμπής έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα, μετά το πλασέ του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: 59′ Ταυλαρίδης/90+ Μέντες

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):  Τζενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλάριδης (83′ Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δήμουτσος, Ούμπιδες, Γκαρσία (74′ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (55′ Ναπολεόνι).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός. Ζέκα, Ατζαγκούν (λ.τρ. 54′ Μέντες), Πέτριτς (65′ Μπεργκ), Αμπέντ (λ.τρ. 30′ Καρέλης), Κλωναρίδης.

Σχετικά άρθρα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
TAGGED:ΑτρόμητοςΠαναθηναϊκόςΠλέι οφ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Συνελήφθη ο δράστης της… μπανάνας!
Next Article Συγγενείς και φίλοι…

Τελευταία νέα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Follow US