By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Aπάντηση στο πρόστιμο “μαμούθ”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Γ΄ΕΘΝΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aπάντηση στο πρόστιμο “μαμούθ”

Τhessports
Last updated: 08/12/2017 22:25
Τhessports
Share
SHARE

Το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ τιμώρησε σήμερα τον προπονητή του ΑΟ Καρδίας με το υπέρογκο ποσό των 8500 ευρώ. Τα λεφτά είναι πολλά για ένα προπονητή της Γ’ εθνικής που ο ετήσιος μισθός του ίσως να είναι και λιγότερος. Μάλιστα η διοίκηση του ΑΟ Καρδίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία γίνεται αντιληπτός ο εκνευρισμός που διακατέχει το σύλλογο.

«Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση σε πρώτο βαθμό της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ η οποία με βάση το φύλλο αγώνα και τις υπερβολές του διαιτητή κ. Τσαουσίδη (Συνδέσμου Μακεδονίας) στον αγώνα της 12/11 με τον Λαγκαδά, στον οποίο ηττηθήκαμε με 2-0 μετά απο μια καταδικαστική διαιτησία, στον οποίο μια έντονη διαμαρτυρία του προπονητή μας Φώτη Αλεξίου την μετέφερε ώς απειλή με αποτέλεσμα να μας επιβληθεί η παρακάτω ποινή: Πρόστιμο €2000 στο σωματείο μας και 1 αγωνιστική χωρίς θεατές και πρόστιμο  € 8500 (!!!) στον προπονητή μας καθώς και 1 μήνα εκτός πάγκου και 3 χρόνια εκτός γηπέδου!!!! Ολα αυτά στον Φώτη Αλεξίου που εθελοντικά προσφέρει στην ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Είναι προφάνες οτι κάποιοι επιθυμούν την εξόντωση του σωματείου μας. Είναι προφανες οτι ο σχεδιασμός κάποιων το καλοκαίρι που μας είχανε φαβορί για υποβιβασμό χαλάει καθώς η ομάδα μας αγωνιστικά αντέχει.Να ξέρουν μόνο οτι θα αντέξουμε αγωνιστικά ώς το τέλος.Το σενάριο που λέει να πέσουν τα “χωριά”και οι “φτωχές σε μπάζετ ομάδες”και να παραμείνουν οι πρωτεύουσες των Νόμων δε θα περάσει…Γι αυτό να είναι όλοι σίγουροι, αξιωματούχοι της ΕΠΟ και μη!!!

Ενημερώνουμε τα μέλη μας οτι η ομάδα μας θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης την Δεύτερα και ελπίζουμε οτι η αρμόδια Επιτροπή θα πράξει το δίκαιο και θα εξαφανίσει την ποινή.Τέλος επίσημα θα ενημερωθεί για την απαράδεκτη αυτή απόφαση ο πρόεδρος της ΕΠΟ και το Δ.Σ της ΕΠΣΜ.

Στο χορτάρι την Κυριακή… το ταξίδι συνεχίζεται!!!!»

Σχετικά άρθρα

Ισόπαλη η Ελλάδα στη Σουηδία
Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία
Συνεχίζει με Μπράτσο ο Βόλος
Ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Super League 2!
Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Αλεξανδρής: “Θα έρθει να ρεφάρει η Δόξα”
Next Article Νέο σοκ με Βιερίνια

Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Αγγέλου
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
4 June, 2026
O Ηρακλής θέλει το «κανόνι» του Λεβαδειακού
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
ΔΕΑΒ: Σε ακρόαση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
4 June, 2026
Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Follow US