Μεγάλη κουβέντα γίνεται από το βράδυ της Κυριακής για τη μήνυση που κατέθεσε ο Μάρκο Μάριν του Ολυμπιακού κατά του διαιτητή Κατσικογιάννη κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής λέει ότι ο ρέφερι τον έσπρωξε δυνατά και τον έριξε κάτω.
Η απορία που δημιουργήθηκε σε πολλούς ήταν για ποιο λόγο δεν συνελήφθη τελικά ο διαιτητής. Όλοι γνωρίζουν πως με την κατάθεση μήνυσης αυτόματα κινείται η διαδικασία του αυτοφώρου. Άρα γιατί δεν συνέλαβαν οι αστυνομικοί τον Κατσικογιάννη;
Η απάντηση είναι η εξής: Για τέτοιου είδους παραπτώματα, που λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια αγώνων, δεν προβλέπεται η αυτόφωρη διαδικασία! Γι’ αυτό και ο διαιτητής από την Ήπειρο αποχώρησε χωρίς προβλήματα από το γήπεδο.
Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά πρώην παράγοντες του Άρη και δη ο Λάμπρος Σκόρδας και ο τότε γενικός αρχηγός της ομάδας, Κυριάκος Μπιμπισίδης. Στις 23 Φεβρουαρίου 2014, οι «κιτρινόμαυροι» που πάλευαν για την παραμονή τους στην κατηγορία, έπαιζαν στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Ένα… αλησμόνητο παιχνίδι, στο οποίο ο διαιτητής Μάνταλος και ο βοηθός διαιτητή Γουργιώτης (πού χάθηκε αυτή η ψυχή;) καταδίκασαν σε ήττα τον Άρη (2-1), με μία απίστευτη σφαγή με την κατακύρωση του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων, το οποίο φυσικά δεν μπήκε ποτέ.
Σε εκείνη τη φάση, όλοι οι παίκτες του Άρη «έπεσαν» πάνω στον Γουργιώτη, ο Μάνταλος απέβαλλε Μπουγαϊδη και Μπακασέτα, ενώ ο τότε πρόεδρος της ομάδας, Λάμπρος Σκόρδας, αρχικά θέλησε να πάρει την ομάδα και να φύγει από το γήπεδο.
Σε εκείνο το ματς λοιπόν, ο Σκόρδας θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Μάνταλου κατηγορώντας τον ότι χτύπησε τον Μπακασέτα. Ζήτησε μάλιστα να συλληφθεί άμεσα ο διαιτητής, ωστόσο οι αστυνομικοί των ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει αυτόφωρο για τέτοιου είδους περιπτώσεις.