By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Μια χρονιά… στα Χανιά!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUE 2ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια χρονιά… στα Χανιά!

Τhessports
Last updated: 28/05/2014 20:28
Τhessports
Share
SHARE

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται η τελευταία αγωνιστική στα Χανιά, αφού όπως εξελίχτηκαν οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής ΑΟ Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου παίζουν στο μεταξύ τους παιχνίδι την παρουσία τους στα μπαράζ. Οι βολιώτες πάνε στην Κρήτη για δύο αποτελέσματα, ενώ τα Χανιά με απλή νίκη κερδίζουν εκείνα την παρουσία τους στα μπαράζ ανόδου με την Ξάνθη.

Αυτή που προβιβάστηκε σίγουρα στην Σούπερ Λίγκα είναι η Κέρκυρα που κέρδισε τον Ηρακλή και εξασφάλισε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Λογικά θα ακολουθήσει η Νίκη Βόλου που πλέον χρειάζεται έστω το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ηρακλή τελευταία αγωνιστική, αφού υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τον συμπολίτη Ολυμπιακό.

 

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με δύο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων ο Ολυμπιακός Βόλου “καθάρισε” τον Αιγινιακό και θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στα Χανιά. Μόλις στο 6′ ο Γκούρμα έκανε το 1-0, ενώ στο 55′ ο πρώτος σκόρερ των θεσσαλών διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά. Μάλιστα οι θεσσαλοί είχαν και τρία (!) δοκάρια για να πετύχουν θριαμβευτική νίκη, αλλά ούτως ή άλλως τον σκοπό τους τον πέτυχαν.

Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντέλης): Γκίτκος, Ζέρης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Πινδώνης, Ρόκας, Κολημήτρας, Κατσίκης (72′ Κόμνος), Νικολιάς, Μπρέσκα (58′ Μόνχε), Γκούρμα.

Αιγινιακός (Γ. Λιόλιος): Τόλιος (7′ λ.τρ. Φαρμάκης), Δήμου, Λιόλιος, Κωνσταντίνιδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Γκέσιος, Δεμηρτζόγλου (56′ Αχαλινόπουλος), Μανζάνο, Κουτσοσπύρος.

 

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΝΙΚΗ

Πολύ όμορφο παιχνίδι στα Ψαχνά, με τον τοπικό Ηρακλή να χάνει πλέον τις ελπίδες του για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, παρά την εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάποιο γκολ με τη Νίκη να έχει δοκάρι με τον Μανουσάκη στο 44′. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον Οχάντζα από το 19′ που για ακόμη μια φορά βγήκε αναγκαστική αλλαγή!

Στο 48′ ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ για τους θεσσαλούς μετά από σουτ του Σοϊλέδη που κατέληξε σε… ασίστ. Στο 66′ τα Ψαχνά ισοφάρισαν με τον Ντελέκο, αλλά η… χαρά τους κράτησε μόλις για 4 λεπτά. Στο 70′ ο Ισαάκ που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Νίκη. Στο 90′ αποβλήθηκε ο Παλαιολόγος με δεύτερη κίτρινη κάρτα που επεδίωξε, ώστε να χάσει μόνο το τελευταίο ματς των πλέι οφ.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Παληγεώργος (46′ Ντελέκος), Πατσατζόγλου Β. (84′ Ντινιωτάκης), Πατσατζόγλου Χ., Μπακομήτρος, Ντάνιελ, Κρητικός, Οχάντζα (19′ Καλαϊτζίδης), Σταματής

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος (83′ Ακασού), Ανιέτε (74′ Μπακάλης), Γκότοβος, Σοϊλέδης, Τζιώρας, Πινιέιρο, Μανουσάκης, Σουλίδης (59′ Ισαάκ)

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

Τα Χανιά έκαναν το καθήκον τους κόντρα στον Φωστήρα και πλέον περιμένουν στην Κρήτη τον Ολυμπιακό Βόλου για να εξασφαλίσουν εκείνα με νίκη την παρουσία τους στα μπαράζ κόντρα στην Ξάνθη.

Στο 42′ ο Αχείμαστος υπέπεσε σε πέναλτι, που έφερε και την αποβολή του και ο Πάγκαλος το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τέλους, με τους παίκτες των Χανίων να κάνουν και… συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο ημίχρονο λόγω Ολυμπιακού Βόλου.

ΑΟ Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Ρίζος, Παπατζίκος, Καμπλιώνης, Παγώνης, Πυθαρούλης, Σκάρος, Πάγκαλος (89′ Μανίκος), Τσατσαρής, Βαλλιάνος, Βασιλόγιαννης (72′ Λουκίνας), Μαραγκουδάκης.

Φωστήρας (Σ. Φαντερμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Γαρουφαλιάς, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Γκίνο, Τεγούσης, Σμυρλής (46′ Σεχολάρι), Μακρίδης (65′ Λύρας), Αχείμαστος, Λεοντίου (78′ Μπαστάνης)

 

Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής
Κέρκυρα – Ηρακλής: 1-0
ΑΟ Χανιά – Φωστήρας: 1-0
Ολυμπιακός Βόλου – Αιγινιακός: 2-0
Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου: 1-2

Βαθμολογία
1. Κέρκυρα 28
2.Νίκη Βόλου 26
3.Ολυμπιακός Βόλου 24
4.Χανιά 21
5.Ηρακλής Ψαχνών 18
6.Ηρακλής 15
7.Αιγινιακός 13
8.Φωστήρας 9

Επόμενη αγωνιστική (1/6)
Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου
Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών
Αιγινιακός – Κέρκυρα
Νίκη Βόλου – Ηρακλής

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
TAGGED:Football League
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Κλείδωσε» του Καλαϊτζίδη
Next Article Πως η Ουκρανία πλήττει την Ημαθία!

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US