By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έχει λίγο δρόμο για το 100%
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
BLOGSEditorialFeaturedΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙΓιωργος ΚουβεντιδηςΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει λίγο δρόμο για το 100%

Γιώργος Κουβεντίδης
Last updated: 11/09/2018 23:02
Γιώργος Κουβεντίδης
Share
SHARE

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι ανέβασε σαφέστατα την ποιοτική του στάθμη. Αποκτήθηκαν ο Ζαμπά, ο Χατσερίδης, ο Βέρνμπλουμ, τρεις σαφέστατα πολύ ποιοτικοί παίκτες, ήρθαν ακόμη ο Ακπόμ, ο Καρέλης και ο Τόσκα.

Αν σκεφτεί κανείς ότι έφυγαν ο Μακ, ο Κάμπος, ο Αζεβέδο και ο Κουλούρης, το ισοζύγιο είναι σαφέστατα θετικό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα και δεν αλλάζει.

Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να πάρει τον Μάρκοβιτς, που προφανώς δεν πολυήθελε ο Λουτσέσκου, κάποια στιγμή επιχείρησε να πάρει και τον Σρνα, αλλά αν και ήρθε εδώ, η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Νομίζω ότι αυτές οι δύο περιπτώσεις, είναι δύο λάθη του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι.

Δεξιός μπακ κοντά στο επίπεδο του Μάτος, που θα παίξει 10-15 ποιοτικούς αγώνες, όταν ο Βραζιλιάνος θα πρέπει να λείψει, δεν υπάρχει. Στους δε εξτρέμ, υπάρχει σαφέστατα έλλειψη. Στον ΠΑΟΚ βαφτίστηκαν εξτρέμ ο Μπίσεσβαρ, ο Ελ Καντουρί και ο Ουάρντα. Στην πραγματικότητα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, υπάρχουν δύο πραγματικοί εξτρέμ. Ο Λημνιός και ο Ζαμπά. Ούτε ο Καρέλης είναι εξτρέμ.

Μια ανισορροπία, λοιπόν, υπάρχει. Μόλις δύο εξτρέμ και πολλά επιθετικά χαφ, που βολεύονται στα άκρα, για να χωράνε στην 11άδα.

Αυτό το καλοκαίρι, έγινε επίσης μεγάλη συζήτηση για το πως γίνονται οι μεταγραφές.

Πρέπει να αποφασίζει για τα πάντα ο προπονητής ή μήπως η διοίκηση και η ιδιοκτησία πρέπει να έχουν άποψη στο ρόστερ.

Νομίζω, ότι η ισορροπία πρέπει να βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ο προπονητής είναι ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος, δεν είναι το αφεντικό, δουλεύει με το υλικό, που έχει στη διάθεσή του. Πιστεύει κανείς ότι τις μεταγραφές της Μπάγερν τις κάνει ο Κόβατς, της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε και της Γιουβέντους ο Αλέγκρι;

Έχουμε δει προπονητές να αποφασίζουν για τα πάντα, να φεύγουν, και οι ομάδες να χρειάζονται αναδόμηση.

Από την άλλη, η ιδιοκτησία και η διοίκηση, σαφέστατα πρέπει να έχει άποψη, η ομάδα άλλωστε είναι δική της, θα πρέπει ωστόσο να βρίσκει την ισορροπία με τον προπονητή.

Αυτή τη στιγμή, αυτή η ισορροπία στον ΠΑΟΚ, νομίζω πως είναι κάπου στο 75%. Όταν φτάσει στο 100%, θα είναι τέλεια.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ;

*** Αυτή η στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει ένα ενεργό ρόστερ 19 παικτών συν τους τερματοφύλακες. Αυτοί είναι οι παίκτες, που υπό νορμάλ συνθήκες, θα έχουν χρόνο συμμετοχές.

*** Στους 19 δεν υπολογίζω τον Μαλεζά, τον Κίτσιου, που απ΄ ότι φαίνεται, θα πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα, για να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

*** Είναι αρκετοί αυτοί οι 19 παίκτες για τις θέσεις για τους 20 αγώνες, που θα δώσει ο ΠΑΟΚ σε τρεις διοργανώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου; Είναι αρκετοί για τους συνολικά 28 αγώνες, που είχε το πρόγραμμα από τις 25 Ιουλίου ως τις 31 Δεκεμβρίου;

*** Η απάντηση θα δοθεί στο γήπεδο.

(FORZA, 08/09)

Σχετικά άρθρα

Ισόπαλη η Ελλάδα στη Σουηδία
Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία
Συνεχίζει με Μπράτσο ο Βόλος
Ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Super League 2!
Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Απίστευτες καταγγελίες του Πογιέ για την Μπορντό!
Next Article Μπράβο, χάσαμε…

Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Αγγέλου
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
4 June, 2026
O Ηρακλής θέλει το «κανόνι» του Λεβαδειακού
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
ΔΕΑΒ: Σε ακρόαση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
4 June, 2026
Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Follow US