By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 05/04/2019 13:55
Τhessports
Share
SHARE

Το ποσό των 19 χιλιάδων ευρώ θα πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά του κόσμου της στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Αναλυτικά:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2128/19/690553/ από 2/4/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑE Ολυμπιακός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών. Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαεπτά  χιλιάδων πεντακοσίων (17.500,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/3/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/3/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 4463/19/692553 από 2/4/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ποσού  δεκαεννέα χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα (19.850,00) ευρώ.  

Γ/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 29-3-2019 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 14413/2019 από 5/4/2019 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

Δ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 3-4-2019 δίωξη του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 23 παρ. 1 και 2 του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. την υπ Αριθμ. πρωτ. 14407/2019 από 5/4/2019 επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο.).

H παρακάτω απόφαση αφορά στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Ξάνθη.

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.  Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ποσού επτά χιλιάδων πεντακοσίων (7.500,00) ευρώ.  

Σχετικά άρθρα

Ηρακλής: Παραμένει σε νέο πόστο ο Στολτίδης
Απάντησε ο Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο, ας το κλείσουμε αυτό το θέμα»
Βρήκε προπονητή ο Παναθηναϊκός
«Άρης και Ηρακλής έχουν στο στόχαστρο τον Μπάρμπα!»
Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το… βιολί του ο Χιμένεθ: «Χάσαμε άδικα το ένα κύπελλο από τον ΠΑΟΚ»
Next Article ΠΑΟΚ – Λαμία σε όλο τον κόσμο

Τελευταία νέα

Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
LIFE
27 May, 2026
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Featured SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 May, 2026
Παρουσίασε τη ρετρό φανέλα του ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
26 May, 2026
Αρνόκουρος: «Μεγάλη τιμή ο Ηρακλής!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
26 May, 2026
Follow US