By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Τελικός με Κολοσσό»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Α1ΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Τελικός με Κολοσσό»

Τhessports
Last updated: 01/11/2019 17:57
Τhessports
Share
SHARE

Στο προσωπικό του μπλοκ στον ΕΣΑΚΕ μίλησε ο παίκτης του Άρη, Σακελλαρίου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά:

Μπορεί οι φίλαθλοι κι οι δημοσιογράφοι να συνδυάζουν αποτελέσματα, εμφανίσεις, να κάνουν αναγωγή στην εικόνα μιας ομάδας, όμως στην πραγματικότητα κάθε αγώνας είναι ένα αυτοτελές επεισόδιο, που καμία σχέση δεν έχει με τα προηγούμενα, ή τα επόμενα. Ως εκ τούτου, η αναμέτρηση με τον Κολοσσό είναι ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα πρόκληση για μας.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δυνατότερος από εμάς (Παναθηναϊκός) δείξαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν αποτελεί σημείο αναφοράς, όπως όμως δεν θα ήταν και συγκριτικό μέγεθος, αν είχαμε κάνει κακή εμφάνιση.

Εμείς που βρισκόμαστε καθημερινά στο γήπεδο, που μέσα από τις προπονήσεις «χτίζουμε» την ομάδα και καθημερινά προσπαθούμε να διορθώσουμε λάθη, ατέλειες, γνωρίζουμε το επίπεδο, στο οποίο βρισκόμαστε και αν έχουμε κάνει πρόοδο ή όχι.

Δεν θα το πω, δεν θα το γράψω, πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ. Είναι νωρίς, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, όμως δεν αξίζει στον Άρη το 1-4 που έχει. Υποχρέωσή μας είναι να βελτιώσουμε εικόνα και ποσοστό, να κατακτήσουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους, τους οποίους από την αρχή της χρονιάς θέσαμε.

Στην Ελλάδα υπάρχει έντονο το στοιχείο της υπερβολής. Η Φενέρμπαχτσε (για παράδειγμα) έχει πολύ κακό ξεκίνημα, αλλά εκεί τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Εμείς έχουμε μάθει να ζούμε με την κριτική, όμως επειδή οι ομάδες δεν χτίζονται σε μια μέρα, πρέπει κι οι φίλαθλοί μας να αποκτήσουν μεγαλύτερη υπομονή.

Όσον αφορά το ματς με τον Κολοσσό, το αντιμετωπίζουμε ως «τελικό». Δεν έχει σημασία πώς, αλλά θέλουμε να νικήσουμε, έστω και με έναν πόντο, για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας, για να πιστέψουμε και να μας πιστέψουν, γιατί σε τελική ανάλυση Άρης είμαστε…

Επί προσωπικού, αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη, βρέθηκα στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και σήμερα ελπίζω ότι θα καταφέρω να κάνω την πρώτη προπόνηση. Δεν σκέφτομαι στιγμή ότι μπορεί να μείνω εκτός αγώνα. Ακόμα κι αν μπορώ με μια φάση, ένα σουτ, μια άμυνα, ένα ριμπάουντ να βοηθήσω την ομάδα μου, θα είμαι εκεί, να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς Μαρκόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Τo πάλεψε αλλά «λύγισε» στην παράταση ο ΠΑΟΚ
Με απουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ
Ώρα ημιτελικών στη GBL: Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ
Σκαριόλο: «Αναμφισβήτητα υποστήκαμε μια αδικία στον τελικό»
Μπούτσκος: «Με υψηλό κίνητρο και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Συγκέντρωση και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα»
Next Article Θέλει συνάντηση με Αυγενάκη η Super League

Τελευταία νέα

Γιοβάνοβιτς: «Θα είμαστε σοβαροί, όπως πάντα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
28 May, 2026
Στον Ηρακλή ο Γιάννης Κόντης!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
28 May, 2026
«Ψωνίζει» από Ηρακλή ο Ολυμπιακός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
28 May, 2026
Το σκεπτικό του ΠΑΟΚ για την αύξηση των ομάδων στη Super League
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
28 May, 2026
Follow US