By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αντρέ Βιεϊρίνια για όλα!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚ

Αντρέ Βιεϊρίνια για όλα!

Τhessports
Last updated: 19/01/2020 12:27
Τhessports
Share
SHARE

Συνέντευξη έδωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μιλώντας για την εμπειρία του από την κατάκτηση του EURO με την Πορτογαλία, τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και το… κλάμα που έριξε στον τελικό του 2004 μετά την ήττα από την Ελλάδα!

Αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε για το πως ένιωσε με την κατάκτηση του EURO : “Αν δεν το ζήσεις ως παίκτης, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Να δίνεις χαρά σε τόσο κόσμο, σε μια χώρα ολόκληρη”.

Για την διοργάνωση και την πορεία της Πορτογαλίας τόνισε : “Εμείς το πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε το EURO. Μας είχε πει ο Σάντος ότι αν κάναμε αυτό που έχει σχεδιάσει, θα φτάναμε μέχρι το τέλος. Το κλειδί ήταν ότι ο Σάντος δεν μας άφησε να σκεφτούμε τίποτα άλλο. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία και το 3-3, όλοι ήμασταν με σκυμμένα κεφάλια και μας λέει “γιατί είστε στεναχωρημένοι; Πετύχαμε τον στόχο μας και περάσαμε στην επόμενη φάση”.

Για τον τελικό και τα τελευταία λεπτά : “Μια ώρα κράτησαν τα τελευταία… 10 λεπτα του τελικού! Δεν περνούσε με τίποτα η ώρα! Ρωτούσαμε ο ένας τον άλλο πόσο θέλει για να λήξει. Θυμάμαι τον Ρονάλντο να είναι όρθιος και να δίνει οδηγίες και να μιλάει σε όλους. Δεν περιγράφεται το άγχος που είχαμε όλοι. Μόλις άκουσα το τελικό σφύριγμα όλοι σκεφτόμασταν “το πήραμε τελικά;”, μέχρι την ώρα που το σηκώσαμε ακόμα κανείς δεν το κατάλαβε. Όταν γυρίσαμε στην Πορτογαλία, καταλάβαμε τι είχαμε κάνει”.

O Βιεϊρίνια αποκάλυψε για το EURO 2004 πήγε στο εναρκτήριο και στον τελικό της διοργάνωσης λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής : “Πήγα στο πρώτο αγώνα και στον τελικό το 2004, ήμουν… πολύ άτυχος! Μετά το τέλος του αγώνα έκλαιγα σαν μωρό που χάσαμε και ήμουν 18 ετών!”

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε : “Ο Ρονάλντο είναι ο εαυτός του. Ζούσα μαζί του 5-6 χρόνια στην εθνική και είναι ένας φοβερός χαρακτήρας. Μπορεί να λένε ότι θέλουν για αυτόν, αλλά είναι ηγέτης και αυτό που είναι να το πει θα το πει”.

Για την εθνική Πορτογαλίας : “Εγώ δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα της εθνικής. Αλλά νομίζω ότι τώρα είναι… αργά για μένα, για να γυρίσω στην εθνική”.

Σχετικά άρθρα

Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Παγιέρο»
«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο κόσμος αποφάσισε… Λάμπρου
Next Article “Βόμβες” Αναστασιάδη για Παπασταθόπουλο και ΕΠΟ!

Τελευταία νέα

Συνεχίζει με Μπράτσο ο Βόλος
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Super League 2!
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Αγγέλου
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
4 June, 2026
O Ηρακλής θέλει το «κανόνι» του Λεβαδειακού
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Follow US