By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ»

Τhessports
Last updated: 19/05/2020 14:23
Τhessports
Share
SHARE

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και την «μαύρη» επέτειο της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού τοποθετήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός του Δικεφάλου, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Aναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Θα μπορούσα να είμαι στον ΠΑΟΚ. Πέρασα την περισσότερη ποδοσφαιρική μου ζωή στον ΠΑΟΚ και τον αγαπώ. Ήταν ιδιαίτερη η φετινή χρονιά για τον Δικέφαλο. Δεν σημαίνει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν θα κάνει βήματα πίσω. Το θέμα είναι να μην κάνει πολλά. Κομβικό σημείο φέτος ήταν η αλλαγή προπονητή. Ο Φερέιρα ήταν σε δυσκολότερη θέση, καθώς ο Ραζβάν ανέλαβε την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και ήξερε πως θα δουλέψει. Είναι καλό να μένει ένας προπονητής. Ο Αμπέλ δεν έχει δείξει αρνητικά στοιχεία και πιστεύω μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Το να κρίνεις έναν προπονητή εξ΄ αποστάσεως δεν είναι το ίδιο από το να δουλεύεις μαζί του. Ο Πορτογάλος μου έχει κάνει καλή εντύπωση και η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και είναι θετικό ότι μπορεί να τα βγάλει την επόμενη σεζόν. Θα ήταν άδικο να τον είχαν διώξει. Θα πρέπει στο πρώτο στραβοπάτημα έναν προπονητή να τον στηρίξεις».

Για την Γενοκτονία των Ποντίων:

«Πόντιος γεννιέσαι. Και οι δυο γονείς μου είναι Πόντιοι. Περισσότερο καταλαβαίνω, παρά να μιλήσω Ποντιακά, ενώ έχω χορέψει και λίγες φορές. Το να είσαι Πόντιος είναι περηφάνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που γεννήθηκα Πόντιος. Ακούγοντας ιστορίες μόνο δέος μπορείς να αισθανθείς. Πρέπει να τιμούμε τις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή. Είναι η ιστορία μας και οφείλουμε να ανταποδώσουμε τιμή σε αυτές τις ψυχές. Όταν μου ζητηθεί είμαι κοντά στους Πόντιους. Μεγαλώνοντας τα παιδιά μου θέλω να κρατήσω το ποντιακό στοιχείο. Χρέος όλων μας είναι να το μεταδίδουμε από γενιά σε γενιά. Ο καθένας θα πρέπει να το διαφημίζει με τον δικό του τρόπο. Είναι ποντιακό στοιχείο να έχεις πείσμα, ίσως έχεις αναπτυχθεί περισσότερο σε μένα».

Σχετικά άρθρα

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαρσία
Ανανέωσε τον Νίκολιτς η ΑΕΚ
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Προς την πλατφόρμα του Αλαφούζου ο Ηρακλής!
«Έδεσε» κι επίσημα τον Φούντα ο ΟΦΗ
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Είδαν το ντέρμπι σε… drive in! (vid)
Next Article Μπάχαλο με την απόφαση Αυγενάκη!

Τελευταία νέα

H Ρέαλ ζητάει να… αφαιρεθούν οι τίτλοι της Μπαρτσελόνα!
ΔΙΕΘΝΗ
8 June, 2026
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
Featured ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
8 June, 2026
H απάντηση της ΕΡΤ στον Ολυμπιακό
MEDIA ΜΠΑΣΚΕΤ
8 June, 2026
Follow US