By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Βαρούχας : «Ο Παπαπέτρου μπορεί να βγάλει άριστα το ντέρμπι»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαρούχας : «Ο Παπαπέτρου μπορεί να βγάλει άριστα το ντέρμπι»

Τhessports
Last updated: 04/06/2020 16:51
Τhessports
Share
SHARE

Για την επιλογή της ΚΕΔ στο πρόσωπο του Τάσου Παπαπέτρου για να σφυρίξει τον αγώνα της Τούμπας, αλλά και για την ελληνική διαιτησία στα πλέι οφ μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα κάνει μια τοποθέτηση σχετικά με την χρονιά που πέρασε και ποιος είχε την πιο σταθερή απόδοση. Η ελληνική διαιτησία έχει περάσει πολλά, ειδικά μετά τον ερχομό των ξένων διαιτητών πράγματι η σεζόν αυτή ήταν σταθερή για τον Παπαπέτρου. Δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν να μιλήσει και να κάνει παράπονα.

Από την μια ο Παπαπέτρου στο γήπεδο που είναι ο πιο σταθερός και από την άλλη ο Σιδηρόπουλος με την εμπειρία του στο VAR. Επίσης και οι βοηθοί είναι πολύ καλοί και με πολλές εμπειρίες. Για να τα λέμε όλα είναι σημαντικό και θα βοηθήσει τους διαιτητές ότι δεν θα έχει κόσμο το ματς. Είναι στο χέρι τους να δείξουν την αξία τους σε έναν τέτοιο αγώνα που θα τον δει όλη η Ελλάδα. Αποτελεί μια ευκαιρία και για τους ίδιους αλλά και για την ελληνική διαιτησία γενικότερα να δείξει ότι δεν έχει να ζηλέψει κάτι σε σχέση με τους διαιτητές του εξωτερικού.

Τα πλέι οφ είναι μια ευκαιρία να φανούν ποιοι διαιτητές μπορούν. Όσοι δεν μπορούν, να το πω λαϊκά, ας μας αδειάσουν την γωνιά και να μείνουν όσοι μπορούν. Ο Παπαπέτρου έχει δείξει πως έχει τα προσόντα να ανταπεξέλθει σε ένα ντέρμπι και μπορεί να το βγάλει άριστα. Μάλιστα θα έχει το συν ότι για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή του οφσάιντ, ενώ ξαναλέω ότι δεν θα έχει και την πίεση του κόσμου. Η Τούμπα είναι… Τούμπα και ο κόσμος πάντα μπορεί να κάνει την διαφορά.

Ο Τζήλος δεν είναι κακός διαιτητής, απλώς μετά την… ιστορία του βλέπω να μην έχει ηθικό. Φυσικά έχει περάσει πολύς καιρός και νομίζω ότι έχει τα… πάνω του. Ευκαιρία να αποδείξει και αυτός την αξία του. Έχει περάσει πολλά ο Τζήλος γιατί όταν μάλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας με την ΕΠΟ τον υποβίβασαν, αλλά μετά όταν οι δυο πλευρές τα βρήκαν τον επανέφεραν στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Διαμαντόπουλος είναι ένας καλός διαιτητής και φέτος έχει κάνει καλές διαιτητές, δεν πιστεύω να αντιμετωπίσει προβλήματα στο Άρης – ΟΦΗ».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:SuperleagueΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Καλό παράδεισο Μπάμπη»
Next Article Προθεσμία μας εβδομάδας για τα υπομνήματα

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US