By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΚΥΠΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα”

Τhessports
Last updated: 29/08/2014 21:31
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ηρακλής έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς έδειξε πως είναι μια ομάδα με ποιότητα κι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

“Είναι θετικό το ότι κερδίσαμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, θα θέλαμε βέβαια μεγαλύτερο σκορ και το δικαιούμασταν. Είτε έπαιζε με 11, είτε με 10 ο αντίπαλος, είχαμε τις ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλο γκολ. Δεν μπορούμε ακόμη να έχουμε 90 λεπτά καλό ρυθμό, αλλά δείξαμε ποιότητα, τρόπο ανάπτυξης, μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.

Έχουμε το προβάδισμα αλλά το Κύπελλο είναι θεσμός που κρύβει εκπλήξεις. Στη ρεβάνς αρκετοί παίκτες θα έχουν καλύτερο ρυθμό και θα μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του, η ομάδα έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά της”, είπε ο προπονητής του Ηρακλή και στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ο Ντιέγκο Ρομάνο.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δουλεύοντας έχοντας καλή ψυχολογία από τις νίκες. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ηρακλή. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλαν παίκτη πάνω μου, ήρθε λίγο και η κούραση, έχουμε όλοι μας δρόμο μπροστά μας, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο”, είπε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπάμπης Τεννές δεν έδειξε να τα βάφει μαύρα για την ήττα.

“Έχει μεγάλο προβάδισμα ο Ηρακλής, αλλά η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ήμασταν πιο οργανωμένοι κι ας παίζαμε με 10, μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε αισιόδοξοι για την ρεβάνς, για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε τις λίγες ελπίδες, που έχουμε. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, οι ομάδες ακόμη είναι σφιγμένες. Μας επηρέασε βεβαίως η αποβολή. Ο Ηρακλής θα είναι σίγουρα μία από τις ομάδες, που θα διεκδικήσουν κάτι στο πρωτάθλημα φέτος, ελπίζω να είμαστε κι εμείς μέσα σ΄ αυτές τις ομάδες”, είπε από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας.

“Ήρθαμε για να μην είμαστε κομπάρσοι, αλλά χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο θα γίνει σε 15 μέρες στη Λαμία, θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε”, είπε ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Ζουλιώτης.

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
TAGGED:ΚύπελλοΠαπαδόπουλος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Στέλνουν Κριστιάν οι Τούρκοι
Next Article Ο Παπαδόπουλος, η Βέροια και η φιλοδοξία

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US