By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Προβλημάτισε (και) κόντρα στην Ούφα ο Ολυμπιακός
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑ

Προβλημάτισε (και) κόντρα στην Ούφα ο Ολυμπιακός

Τhessports
Last updated: 02/07/2021 20:54
Τhessports
Share
SHARE

Έχοντας αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι του και κάποια καλά, ο Ολυμπιακός ήρθε 1-1 με την Ούφα στο πέμπτο του φετινό τεστ και υπενθύμισε ότι ακόμα είναι υπό διαμόρφωση.

Ο Ολυμπιακός κάνει κακή-ανευρη εκκίνηση στα φιλικά του έως τώρα και το ίδιο συνέβη και κόντρα στην Ούφα, αφού ουσιαστικά στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν έβγαλε καθόλου ένταση στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να απειλήσει ελάχιστα. Οι Ρώσοι σε αυτό το διάστημα και ήταν καλά τακτοποιημένοι στην άμυνα τους και παράλληλα εμφανίστηκαν πιο απειλητικοί. Την υπεροχή τους (και το γεγονός ότι πατούσαν σχετικά εύκολα στην αντίπαλη περιοχή) την εκμεταλλεύτηκαν στο 21’, όταν και κυκλοφόρησαν ωραία-γρήγορα την μπάλα, με τον Αλίεφ να κάνει γύρισμα για τον Σαπλίνοφ που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Οι Πειραιώτες αφυπνίστηκαν από το γκολ και άρχισαν να ανεβάζουν στροφές σταδιακά, ενώ στο τελευταίο τέταρτο κυκλοφόρησαν καλά την μπάλα, ήταν πιο πιεστικοί και είχαν παλμό πλέον. Πατώντας πιο συχνά και με καλύτερες προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ, δίχως να έχουν αρκετές φάσεις ωστόσο. Ούτως ή άλλως δεν είχε το παιχνίδι γενικά. Στο 38’ Τσούμιτς και Ελ Αραμπί συνεργάστηκαν λίγο έξω από την περιοχή και ο Μαροκινός με μπαλιά-τρύπα βρήκε τον Μασούρα που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Μπελένοφ.

Η Ούφα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος, το οποίο ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με τον Σίλβα αντί του Πέπε. Είχε καλά τρεξίματα, κάλυπτε καλά τους χώρους και πήγαινε πιο αποφασιστικά πάνω στην μπάλα. Ωστόσο, την πρώτη καλή στιγμή την είχαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον Αποστολόπουλο στο 60’ να κάνει το γύρισμα και τον Ελ Αραμπί να τροφοδοτεί τον Τσούμιτς που δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, αφού απομάκρυναν οι Ρώσοι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Πέπε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Τσούμιτς, Ελ Αραμπί.

Ούφα (Αλεξέι Στουκάλοφ): Μπελένοφ, Αλίεφ, Ζουράβλεφ, Γιόκιτς, Μίλετιτς, Πίλεφ, Σαπλίνοφ, Ιβάνοφ, Μρίζλιακ, Καμίλοφ, Μπάουερ.

Σχετικά άρθρα

Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
ΟΦΗ: «Χτύπημα» με Μπουχαλάκη
Συνεχίζει με Αναστασίου ο Παναιτωλικός
Αστέρας: «Επιβράβευση» σε Αντωνόπουλο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Κοντά στην Γαλατασαράι ο Μπάμπα Ράχμαν”!
Next Article Οι ενδεκάδες στο Βέλγιο – Ιταλία

Τελευταία νέα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
31 May, 2026
Follow US