By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τεράστιο διπλό- Play off για τον Άρη!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεράστιο διπλό- Play off για τον Άρη!

Τhessports
Last updated: 26/02/2022 19:26
Τhessports
Share
SHARE

Ο Άρης κατάφερε να πάρει μεγάλο διπλό- άλμα για τα Play Off κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, φεύγοντας από την Αρκαδία με το πολύτιμο τρίποντο, χάρις σε γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά από το 41′, και του Σάσα στο 97′!

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό στο ξεκίνημά του. Μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι «έγραψαν» τρία σουτ, με Χουάν Ιτούρμπε (1’), Σάσα (2’) και Μπαντού Εντιαγέ (9’), τα οποία ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Νίκο Παπαδόπουλο. Στην απέναντι εστία, η κεφαλιά του Χοσέ Λουίς Βαλιέντε (7’) βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουλιάν Κουέστα, το σουτ του Άντριαν Ριέρα (13’) από πλεονεκτική θέση δε βρήκε στόχο όπως και αυτό του Κέβιν Σονί (17’) που, όμως, ήταν πολύ πιο επικίνδυνο. Ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41ο λεπτό. Ο Σονί έχασε στη μεσαία γραμμή, ο Ιτούρμπε τροφοδότησε τον Καμαρά που προχώρησε και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Πίτσου Ατιένζα και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-1.

Υπό βροχή διεξήχθη το δεύτερο ημίχρονο, κάτι που έκανε πιο δυνατό το ματς, ευνοώντας τους γηπεδούχους. Το σουτ του Σίτο στο 49’ μπλόκαρε σταθερά ο Κουέστα ενώ επτά λεπτά αργότερα το δεξί δοκάρι έσωσε τον Ισπανό τερματοφύλακα του Άρη στο πλασέ του αφύλακτου Ριέρα. Τρίτη καλή στιγμή για τους Αρκάδες αυτή με τον Κρεσπί που, αφού πήρε την κεφαλιά-πάσα από τον Χερόνιμο Μπαράλες, αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 64’. Ο Αργεντινός φορ δεν μπόρεσε, με προβολή, να εκμεταλλευτεί την παράλληλη πάσα του Σίτο στο 76’ και, αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Σάσα έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, πέρασε και τον Παπαδόπουλο και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Με το «τρίποντο» αυτό ο Άρης ανέβηκε στους 36 βαθμούς πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση, αφήνοντας τον Αστέρα Τρίπολης στην πέμπτη με έναν βαθμό, αλλά κι έναν αγώνα λιγότερο – αυτόν με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά μεσοβδόμαδα.

Σχετικά άρθρα

Ο Άρης κοντά στον Φούντα!
Η Άστον Βίλα έκανε… δώρο στον Ολυμπιακό!
Αήττητος και νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ!
«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Οικονόμου…»
Ώρα τελικού για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πρώτη ήττα στα… στημένα για τον ΠΑΟΚ Β
Next Article Μπούργκος: «Ερχόμαστε!»

Τελευταία νέα

Ο Γκάλης για τον μεγάλο τελικό της Euroleague
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Σάκοτα: «Σεβόμαστε τον Άρη, θέλουμε να συνεχίσουμε»
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Στο ΟΑΚΑ για τον τελικό της Euroleague οι Αντετοκούνμπο
ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Άρης: Μπήκε στην αποστολή ο Αντετοκούνμπο, αλλά…
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
24 May, 2026
Follow US