By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κατηγορώ, αποκάλυψη και… μήνυμα σε πρώην
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατηγορώ, αποκάλυψη και… μήνυμα σε πρώην

Τhessports
Last updated: 25/02/2014 17:00
Τhessports
Share
SHARE

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη προχωρώντας σε δριμύ “κατηγορώ” για όλα όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά, καταγγέλλουν ότι δεν προβάλλονται όλες οι δηλώσεις του από τη NOVA, αποκαλύπτουν πως υπάρχουν διαφορετικοί γραφικοί χαρακτήρες στο Φ.Α. των Χανίων, ενώ υπάρχει και μια αναφορά σε πρώην παράγοντες, προπονητές και στελέχη που θα συζητηθεί… Αναλυτικά:

“Τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γι’ αυτό και αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια, υπογραμμίζοντας τα παρακάτω:

1. Όλη η Ελλάδα είδε ότι στη φάση του γκολ «φάντασμα» που έδωσε τελικά τη νίκη στον Πλατανιά, η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Σε ό,τι μας αφορά, δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα και για εμάς, το τελικό σκορ είναι 1–1.

2. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή Μάνταλου, ο οποίος απώθησε και εξύβρισε ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, αντιδρώντας ως «ταύρος εν υαλοπωλείω», ενώ εκ του ρόλου του, είχε την υποχρέωση να κατευνάσει τα πνεύματα. Καταδικάζουμε επίσης, την αυθαίρετη απόφασή του να αποβάλει δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (Μπουγαΐδης, Μπακασέτας) χωρίς προφανή λόγο, επικαλούμενος απολύτως ανακριβή «γεγονότα». (Αδιάψευστος μάρτυρας είναι το βίντεο του αγώνα)

3. Εκφράζουμε τη δυσφορία μας αλλά και την απογοήτευσή μας για τη στάση που επέδειξε η Ελληνική Αστυνομία (ΜΑΤ) απέναντί μας, η οποία προφανώς δε συνάδει με τον ρόλο και την αποστολή της.

4. Εκφράζουμε επίσης τη δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση την οποία έχουμε από το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο μεταδίδει τους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν προβληθεί σημαντικές δηλώσεις που έχουν γίνει από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά τη λήξη των αγώνων. Επίσης, διαμαρτυρόμαστε για την άνιση μεταχείριση από το κανάλι, σε σχέση με άλλες ομάδες και συναδέλφους μας.

5. Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για την πορεία της ομάδας, αλλά ουδείς μπορεί να παραβλέψει την σωρεία «ανθρώπινων» διαιτητικών λαθών που μας έχουν οδηγήσει σε αυτήν την βαθμολογική θέση. Την στήριξή τους στην ομάδα, πάντως, οφείλουν να προσφέρουν και πρώην παράγοντες, προπονητές και στελέχη, οι οποίοι με τις δηλώσεις και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους, μόνο κακό προκαλούν.

Είναι να απορεί κανείς γιατί, όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στην ομάδα, δεν είχαν λέξη να πουν για τα προβλήματά της. Φαίνεται ότι τα κίνητρά τους είναι ιδιοτελή και ότι αυτό που τους ενδιαφέρει και τώρα, όπως και τότε, είναι να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες. Σταματήστε επιτέλους να κάνετε κακό στον ΑΡΗ!

6. Όπως οι φίλαθλοι της ομάδας θα είναι δίπλα μας μέχρι και την τελευταία στιγμή, έτσι και εμείς θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Υ.Γ. Το φύλλο αγώνος «ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΡΗΣ» είναι γραμμένο με διαφορετικούς γραφικούς χαρακτήρες…… Μήπως τελικά ο κος Μάνταλος δεν ήταν τόσο σίγουρος για όλες τις αποφάσεις που πήρε…;

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ”.

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Μας βάζουν εμπόδια για Θέρμη και χρέη”
Next Article Mε 18 για Λισαβόνα

Τελευταία νέα

Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Τέλος από τη Λίβερπουλ ο Σλοτ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Follow US