By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Κούδας: «Αυτό είναι το οξυγόνο του ΠΑΟΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούδας: «Αυτό είναι το οξυγόνο του ΠΑΟΚ»

Τhessports
Last updated: 30/04/2022 11:00
Τhessports
Share
SHARE

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα, ο Γιώργος Κούδας αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στον στόχο του τίτλου, αλλά και στη φετινή πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Real News:

«Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει προσπαθήσει να διακριθεί σε τρεις διοργανώσεις, στο Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Στο Κόνφερενς Λιγκ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, στο πρωτάθλημα είχε ένα κακό διάστημα που του στοίχησε και πλέον βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι σημαντικό για αυτή την ομάδα να έχει επιτυχίες γιατί τρέφεται από αυτές και νομίζω ότι η πορεία στην Ευρώπη τη βοήθησε να είναι έτοιμη και για την πρόκληση του Κυπέλλου.

Το είδαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αυτοπεποίθηση και έδειξε μέσα στο γήπεδο ότι άξιζε να περάσει στον τελικό. Ό,τι και να λέμε, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλες τις ομάδες και ο ΠΑΟΚ έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Ένας τελικός απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν μπορεί να έχει φαβορί. Η κάθε ομάδα διεκδικεί όλες τις πιθανότητές της να κατακτήσει το τρόπαιο. Αν οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ είναι περισσότερες από αυτές του Παναθηναϊκού, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι ότι και αυτό, όπως και το προηγούμενο, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος για να δώσει μεγάλη μάχη για να κατακτήσει και φέτος το Κύπελλο. Έχει δείξει πάντως, ότι έχει την εμπειρία για να το καταφέρει. Ένα τρόπαιο είναι πάντα σημαντικό, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να χτίσει πάνω σε όσα έχει καταφέρει φέτος, να αντιληφθεί όσα δεν πήγαν καλά και να τα διορθώσει. Και έτσι να δημιουργήσει για την επόμενη χρονιά μια ομάδα που να μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Να επαναλάβει μια αντίστοιχη πορεία στην Ευρώπη και, γιατί όχι, ακόμα καλύτερη, να φτάσει και πάλι μέχρι το τέρμα στον θεσμό του Κυπέλλου αλλά και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Οι ομάδες πρέπει να έχουν διάρκεια και συνέχεια και να διεκδικούν τίτλους και επιτυχίες. Αυτό είναι άλλωστε το οξυγόνο τους».

Σχετικά άρθρα

Από τον Ηρακλή στον Πανιώνιο ο Μάναλης
Το «ευχαριστώ» του Ηρακλή: Πόσα διαρκείας… έφυγαν;
Από την Ελλάδα ως το… Μεξικό: Όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
ΟΦΗ: «Χτύπημα» με Μπουχαλάκη
Επίσημο: Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
TAGGED:ΚούδαςΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Παίρνουν… σκούπα στον Ολυμπιακό!
Next Article Basket League: Μάχη για Play Off, αγώνας για παραμονή

Τελευταία νέα

«Ο Ντουμπόφ που αποχωρεί από την Πάφο και ο… ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Με Μαμάη στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΒΟΛΕΪ
29 May, 2026
Συνεχίζει με Αναστασίου ο Παναιτωλικός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Έτοιμη για Μουντιάλ η Αργεντινή: Η αποστολή
ΔΙΕΘΝΗ
29 May, 2026
Follow US