By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αποχαιρέτα την Κύπρο με… ντόρτια ο ΠΑΟΚ!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτα την Κύπρο με… ντόρτια ο ΠΑΟΚ!

Τhessports
Last updated: 05/12/2022 19:59
Τhessports
Share
SHARE

Με το απόλυτο ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 επί του Άρη Λεμεσού, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό ρυθμό.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με 4-2-3-1 έχοντας τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργ και Ράφα στην τετράδα της άμυνας, τους Φιλίπε-Αουγκούστο στα χαφ, μπροστά τους τον Μουργκ, στις πλευρές τους Κωνσταντέλια-Ρικάρντο και τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο ξεκίνημά του, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ένα σουτ του Ολιβέιρα στο 14’ και ένα του Στεπάνσκι στο 16’ δε βρήκαν στόχο.

Ο Δικέφαλος άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά κατοχής μπάλας μετά το πρώτο τέταρτο και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 30’ ήταν και πάλι ο Ολιβέιρα που είχε μια τελική προσπάθεια με σουτ που μπλόκαρε ο Σωφρονίου, ενώ στο 32’ ήταν η σειρά του Κωνστναντέλια να συγκλίνει και να πλασάρει με τον τερματόφυλακα του Άρη να έχει ξανά την απάντηση. Ένα λεπτό αργότερα όμως ήρθε το γκολ. Στη συνέχεια της προηγούμενης φάσης ουσιαστικά, ο Μουργκ έσπασε την μπάλα στον στον Αουγκούστο, και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε κάπως, μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν ένα πρόβλημα τραυματισμού του Αουγκούστο που έδωσε τη θέση του στον Σβαμπ στο 40’, έτσι το 0-1 έμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Με πλήθος αλλαγών άρχισε το δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ που είχε τον Κοτάρσκι στο τέρμα, τους Βιεϊρίνια, Κάργα, Κουλιεράκη και Σάστρε στην άμυνα, τους Σβαμπ-Ντάντας στα χαφ, τον Ελ Καντουρί μπροστά τους, τους Κουαλιάτα-Νάρει στα άκρα και τον Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου συνέχισαν να είναι πιο επικίνδυνοι σε φάσεις δημιουργίας και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 49’ όταν ο Ελ Καντουρί από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Το ίδιο δεν έγινε όμως στο 58’ όταν ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Νάρεϊ βρέθηκε έξω αριστερά, σέντραρε στον Τόμας, και ο Ισπανός με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Το σκορ διευρύνθηκε πέντε λεπτά αργότερα. Στο 63’ ο Κουαλιάτα έκανε δυνατή συρτή σέντρα από δεξιά και ο Σβαμπ με έξυπνο τακουνάκι έγραψε το 0-3. Στο 75’ ήταν η σειρά του Νάρεϊ να εκμεταλλευτεί μια λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και να κάνει εύκολα το 0-4.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κύπριοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 88’. Μια κεφαλιά του Σκεπίνσκι έκανε το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πήρε τα πρώτα… πέναλτι κόντρα στους «Σαμουράι» η Κροατία! (video)
Next Article Επεισόδια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πριν το ντέρμπι (video)

Τελευταία νέα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Follow US