By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Άμα κερδίζει ο ΠΑΟΚ όλα είναι καλά!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Άμα κερδίζει ο ΠΑΟΚ όλα είναι καλά!»

Τhessports
Last updated: 12/05/2023 14:52
Τhessports
Share
SHARE

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης φιλοξενήθηκε στον «City 106.1» και στην εκπομπή «Full Επίθεση» και μίλησε για τον ημιτελικό της Κ15 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού, για τον ανιψιό του, Κωνσταντίνο Τουρσουνίδη που είναι στην συγκεκριμένη ομάδα και αναφέρθηκε και σε όσα κωμικοτραγικά γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε λέγοντας:

«Είμαι καλά. Άμα κερδίζει ο ΠΑΟΚ όλα είναι καλά. Σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα επίπεδα».

Για το παιχνίδι:

«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Σημαντικό παιχνίδι και μεγάλη εμπειρία. Δίκαια νίκησαν και πάνε στον τελικό, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα. Γίνεται τεράστια προσπάθεια από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μακάρι να παίξουν καλά και με τον Ολυμπιακό και να πάρουν το Πρωτάθλημα».

Για τον Κωνσταντίνο Τουρσουνίδη που είναι ανιψιός του:

«Είναι ένα παιδί πολύ χαρισματικό. Έχει ποδοσφαιρική ευφυΐα η οποία σπανίζει. Είναι ένα ταλέντο γενημμένο. Αυτό που έχω να πω είναι να είναι γερός, δυνατός και πιστεύω πως και αυτός και κάποια άλλα παιδιά, θα απαρτίζουν την ανδρική ομάδα και αυτό είναι ευχής έργων όλων. Πιστεύω είναι μια πάρα πολύ καλή φουρνιά η συγκεκριμένη ομάδα.

Πρωταρχικός σκοπός είναι αυτά τα παιδιά, να μπουν σε διαδικασία επαγγελματισμού, ώστε όταν έρθει η ώρα να είναι έτοιμοι, να είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. Είναι πολύ βασικό γι’ αυτά τα παιδιά να μπαίνουν σε μια διαδικασία συναγωνισμού.

Χάρηκα πάρα πολύ τα παιδιά και την αγάπη τους που έδειξαν για το ποδόσφαιρο. Την Κυριακή θα πάμε στον Βόλο πρώτα και μετά θα έρθουμε στην Τούμπα μαζί με το Κύπελλο».

Για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα:

«Αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κωμικοτραγικές καταστάσεις. Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι από πίσω και να μην δημιουργηθούν τα… γνωστά προβλήματα. Πιστεύω την Κυριακή θα κερδίσουμε και είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και μετά να δούμε εξ ολοκλήρου το παιχνίδι του τελικού».

Σχετικά άρθρα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
TAGGED:ΠΑΟΚΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ανατροπή: Ξαναπάει Βόλο ο τελικός
Next Article Άρης: Aτομικό για Φαμπιάνο και Πάλμα, μέρος της προπόνησης ο Μπράμπετς

Τελευταία νέα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Follow US