By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο Αλαφούζος… έδωσε τους κατηγορούμενους
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλαφούζος… έδωσε τους κατηγορούμενους

Τhessports
Last updated: 17/12/2014 17:39
Τhessports
Share
SHARE

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «2mm» της Αυστραλίας, ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιώργος Σαρρής είναι δύο από τους κατηγορούμενους με βάση το πόρισμα Κορέα, συμπλήρωσε πως κατηγορούμενος είναι και ο Γιάννης Κομπότης, αλλά για πλημμέλημα, είπε ότι κατηγορούμενοι είναι τρεις εν ενεργεία διαιτητές και οι Μπριάκος και Δούρος, ενώ έκανε και μια αινιγματική δήλωση και για τον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Πετρόπουλο..

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλαφούζος :

Για τον Μαρινάκη : Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας του κυρίου Κορέα που είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ χρησιμοποιούσε ένα καρτοκινητό τηλέφωνο, χρεωμένο στο όνομα ενός Κινέζου και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μιλούσε σε ένα καρτοκινητό τηλέφωνο χρεωμένο στο όνομα ενός Πακιστανού. Μιλάγαν μεταξύ τους και συζήταγαν διάφορα θέματα. Οι πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Για τον Κομπότη : “Νομίζω ότι είναι μικρότερης εμβέλειας, είναι για πλημμέλημα απ’ ότι έχω ακούσει. Οι κατηγορίες δεν έχουν την ίδια βαρύτητα. Επίσης, έχουμε τρεις ενεργούς διαιτητές, οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργήματα. Είναι έξι μέλη της αθλητικής δικαιοσύνης. Δεν είναι κανονικοί δικαστές, είναι άνθρωποι οι οποίοι ορίζονται από την ΕΠΟ ως αθλητικοί δικαστές, για να μην παρεξηγηθώ. Έξι από αυτούς είναι κατηγορούμενοι. Έχω μάθει ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι κατηγορούμενοι ο κύριος Μπριάκος και ο κύριος Δούρος. Τι να σας πω περισσότερο;”

Για την αθλητική δικαιοσύνη : “Πρέπει να λειτουργεί σωστά η αθλητική δικαιοσύνη. Ο αθλητικός εισαγγελέας – δεν ξέρω αν είναι και αυτός στους κατηγορούμενους από το πόρισμα Κορέα – ο κ. Πετρόπουλος, με εγκαλεί συνέχεια να απολογηθώ όποτε εκφράσω μία άποψη, είτε από το Twitter, είτε δημοσίως όπως κάνω τώρα με σας, και στα θέματα των στημένων αγώνων, στους φακέλους που στέλνει η UEFA στην ΕΠΟ, για τα θέματα που εξετάζει τώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη – ευτυχώς που υπάρχει αυτή και λειτουργεί ακόμα – δεν κάνει τίποτα. Στην ίδια περίπτωση προ τριετίας, όταν ήταν ο κύριος Φάκος, είχαν τιμωρηθεί ομάδες, είχαν υποβιβαστεί ομάδες κτλ. Οι αθλητικοί δικαστές είχαν πάρει αμέσως τους φακέλους και τώρα δεν γίνεται τίποτα. Είναι εντυπωσιακό. Μόνο τον Παναθηναϊκό καλούν και πότε-πότε κάποιον άλλο”

Σχετικά άρθρα

Από τον Ηρακλή στον Πανιώνιο ο Μάναλης
Το «ευχαριστώ» του Ηρακλή: Πόσα διαρκείας… έφυγαν;
Από την Ελλάδα ως το… Μεξικό: Όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
ΟΦΗ: «Χτύπημα» με Μπουχαλάκη
Επίσημο: Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
TAGGED:Μαρινάκης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Καθάρισε» από την άσπρη βούλα
Next Article Ο Ακασού έδωσε τη λύση

Τελευταία νέα

«Ο Ντουμπόφ που αποχωρεί από την Πάφο και ο… ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Με Μαμάη στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΒΟΛΕΪ
29 May, 2026
Συνεχίζει με Αναστασίου ο Παναιτωλικός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Έτοιμη για Μουντιάλ η Αργεντινή: Η αποστολή
ΔΙΕΘΝΗ
29 May, 2026
Follow US