By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Ζούμε σε λάθος χώρα»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ζούμε σε λάθος χώρα»

Τhessports
Last updated: 21/12/2014 01:33
Τhessports
Share
SHARE

O Σπύρος Παπαθανασάκης ήρθε για να περάσει τις γιορτές στην Ελλάδα, με την ευκαιρία ζει από κοντά και τον Ηρακλή, είδε το παιχνίδι με την Ζάκυνθο, θα δει σήμερα και το παιχνίδι με την Λαμία, και φαίνεται πως έχει βρει τη χαρά του στη Θεσσαλονίκη! Ο πρόεδρος του Ηρακλή είναι στην Ελλάδα με την σύντροφό του και τον γιό του, που ήρθε πρώτη φορά εδώ, και δεν έκρυψε την χαρά του γι΄ αυτά, που ζει!

“Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι πάρα πολύ ωραία η Θεσσαλονίκη. Ήρθε και ο γιος μου εδώ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μου είπε “πατέρα, εμείς ζούμε σε λάθος χώρα, εδώ έπρεπε να ζούμε”. Κι εγώ θέλω να έρχομαι περισσότερο εδώ, θα κοιτάξω να φτιάξω έτσι τις δουλειές μου στο Τορόντο, ώστε να μπορώ να μένω παραπάνω στην Ελλάδα” είπε ο Παπαθανασάκης, σε συνέντευξη που έδωσε χθες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο Παπαθανασάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα, πιστεύει ότι θα καταφέρει να υλοποιήσει το όνειρο της ανόδους κι επισήμανε ότι το σημερινό ντέρμπι με την Λαμία, θα το δει από την Θύρα 10, μαζί με τους φανατικούς οπαδούς!

H ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα βίντεο από το τραπέζι που έκανε ο Παπαθανασάκης στην ομάδα και τον λόγο που έβγαλε αυτός και η σύντροφός του, με διερμηνέα τον αρχηγό της ομάδας, Νίκο Πορτουλίδη!

Δείτε το…

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
TAGGED:Παπαθανασάκης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η επιστροφή του… Μπανγκουρά
Next Article Επιστροφή για Ουέλινγκτον

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US