By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Συνεχίζει την προετοιμασία με παρόντα τον Τρινκιέρι
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΟΚ

Συνεχίζει την προετοιμασία με παρόντα τον Τρινκιέρι

Τhessports
Last updated: 25/05/2026 18:43
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την ημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό. Πρόβλημα με τον Ντίμσα, παρών στη Θεσσαλονίκη ο Τρινκιέρι.

H ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου: 

Μετά από αναμονή τριών εβδομάδων, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να μπει και πάλι σε διαδικασία αγώνων και να ξεκινήσει από την Πέμπτη (28/5, 18:00) τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης της Stoiximan GBL απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η προετοιμασία της ομάδας μας συνεχίστηκε σήμερα με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στo PAOK Sports Arena υπό τις οδηγίες του Παντελή Μπούτσκου. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Tomas Dimsa, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην φτέρνα.

Στο PAOK Sports Arena ήταν και πάλι από σήμερα ο Andrea Trinchieri, ο οποίος παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ιταλός προπονητής που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και παρακολούθησε το Final 4 της Euroleague, συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο και για τον λόγο αυτό έχει συνεχείς συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τους επιτελείς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με μία προπόνηση το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (27/5), με την τελευταία προπόνηση στο PAOK Sports Arena, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

 

Σχετικά άρθρα

Τo πάλεψε αλλά «λύγισε» στην παράταση ο ΠΑΟΚ
Με απουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ
Ώρα ημιτελικών στη GBL: Στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ
Σκαριόλο: «Αναμφισβήτητα υποστήκαμε μια αδικία στον τελικό»
Μπούτσκος: «Με υψηλό κίνητρο και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»
TAGGED:ΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Κοντά σε πρώην στόχο του Άρη ο Ηρακλής
Next Article Μεϊτέ: «Πάντα τιμή μου να φοράω αυτά τα χρώματα»

Τελευταία νέα

Το «ευχαριστώ» του Ηρακλή: Πόσα διαρκείας… έφυγαν;
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Από την Ελλάδα ως το… Μεξικό: Όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
Featured ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
ΟΦΗ: «Χτύπημα» με Μπουχαλάκη
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Επίσημο: Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Follow US