By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πήρε θέση μέσω facebook
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε θέση μέσω facebook

Τhessports
Last updated: 05/03/2014 23:13
Τhessports
Share
SHARE

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο facebook ο Παναγιώτης Στεφανίδης αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες κι έδωσε διευκρινίσεις για την εκδίκαση της υπόθεσης στο γραφείο του Ειρηνοδίκη.

Αναλυτικά:

“Σχετικά με όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες
1. Καμία συνεννόηση δεν υπήρξε με παλιούς παράγοντες. Όσοι είχαν μετοχές εκχωρημένες στην ΚΜΑ, αναφέρθηκαν ως αιτούντες χωρίς καν να ερωτηθούν αφού η χρήση των μετοχών ανήκει στην ΚΜΑ. Tο γεγονός αυτό το γνώριζαν πολλοί, αλλά επέλεξαν να παρουσιάσουν το γεγονός αποκρύπτοντας τα πληρεξούσια.
2. Δεν μπορούσε να γίνει ανάκληση της προηγούμενης απόφασης παρά μόνο αίτηση αντικατάστασης.
3. Ο Ψηφίδης θα έπαιρνε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και όχι του Προέδρου, γιατί αν την έπαιρνα εγώ, θα έπρεπε να διαγραφώ από το Δικηγορικό Σύλλογο και να μην ασκώ το επάγγελμα μου. Βόλευε όμως να παρουσιάζεται ο Ψηφίδης ως Πρόεδρος για τη δημιουργία εντυπώσεων.
4. Σήμερα έπρεπε να πείσουμε τον Ειρηνοδίκη για το κατεπείγον της αιτήσεως. Αν δεν υπήρχε κατεπείγον θα κάναμε μια συνέλευση μετόχων μετά από ένα μήνα και δεν θα περιμέναμε κανένα δικαστήριο να αποφασίσει και δεν θα χρειαζόταν καν να κάνουμε γενική συνέλευση, αρκούσε μια απόφαση του ΔΣ. Αναγκαστήκαμε να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία αφού το ΔΣ της ΠΑΕ από προφανή σεβασμό στους μετόχους δεν παραιτήθηκε .
5. Το σκεπτικό στο τέλος του Ειρηνοδίκη ήταν ότι η δικάσιμος της 18/3 είναι πολύ κοντά και δεν συντρέχει κανένας λόγος κατεπείγοντος μέχρι τότε. Μακάρι να δικαιωθεί.
6. Ο Ειρηνοδίκης σήμερα εξέτασε μόνο το κατεπείγον. Όλα όσα ακούγονται ότι θεώρησε πως δεν έχει τύχη η αίτηση και ότι η απόφαση του είναι πρόκριμα είναι ανυπόστατες γελοιότητες και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Εξάλλου, η διαδικασία σήμερα ήταν προφορική, κράτησε 45 λεπτά περίπου και δεν έγινε εξέταση δικογράφων και σχετικών. Χαρακτηριστικά, ο Σκόρδας όταν του ζητήθηκε να μπει στην αίθουσα να δώσει εξηγήσεις για τον Πλατανιά, είπε στον Ειρηνοδίκη ότι ζήτησε εσκεμμένα να πέσουν οι παίκτες κάτω για να διαμαρτυρηθούν και ότι δεν είχε σκοπό να πάρει την ομάδα από το γήπεδο. Αν αυτά είδατε κι εσείς κι αν αυτά τον ακούσατε να λέει το ίδιο βράδυ στα κανάλια ή αν άλλα είπε ο προπονητής μόλις έληξε το ματς, τότε σίγουρα κάναμε λάθος εμείς.
7. Όταν γίνεται σχολιασμός για την «καρέκλα» καλό είναι να αναφέρονται και τα θετικά αυτής της καρέκλας, δηλαδή οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θέλει την συγκεκριμένη καρέκλα. Η καρέκλα μιας καταχρεωμένης εταιρίας που παλεύει για την επιβίωση της και είναι τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι και το πιο δελεαστικό πράγμα που υπάρχει. Το αντίθετο ακριβώς είναι.
8. Το θέμα κλείνει εδώ. Πάμε για τη νίκη στην Αθήνα”

Σχετικά άρθρα

Ήττες για Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς
Champions League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Πανιώνιος: Τα «κλειδιά» στον Φεράντο
Λουτσέσκου: «Λειτουργώ με το συναίσθημα, καλύτερο παράδειγμα ο ΠΑΟΚ!»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
TAGGED:ΑΣΚΜΑΠΑΕΣτεφανιδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Στο Μουντιάλ θα είμαστε έτοιμοι”
Next Article Αθάνατο ελληνικό δημόσιο…

Τελευταία νέα

Φέρνει Χαραλαμπόπουλο ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Στην Τούμπα τα μεγάλα ματς της Εθνικής;
ΔΙΑΦΟΡΑ
31 May, 2026
Αντετοκούνμπο: «Παλιά πωλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
ΜΠΑΣΚΕΤ
31 May, 2026
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
LIFE
31 May, 2026
Follow US