By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σιγά μωρέ, ένα χάρτινο κύπελλο ήταν…
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιγά μωρέ, ένα χάρτινο κύπελλο ήταν…

Τhessports
Last updated: 06/03/2014 15:09
Τhessports
Share
SHARE

Όπως ήταν αναμενόμενο η απολογία του Ολυμπιακού για το γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε ενδιαφέρον. Ούτε λίγο ούτε πολύ η πλευρά των “ερυθρόλευκων” στην προσπάθειά της να αποφύγει την τιμωρία της έδρας ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου.

“Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά όχι τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με υγρό” είπε μεταξύ άλλων ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Θεόδωρος Γιαννίκος.

Οσον αφορά την ρίψη φωτοβολίδων και την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, ο κ. Γιαννίκος ισχυρίστηκε: “Από την κλήση σε απολογία προκύπτει ότι βασικά παραπτώματα από την έκθεση του παρατηρητή είναι η ρίψη φωτοβολίδων σε διάφορα λεπτά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 90′ γράφει ο παρατηρητής για είσοδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 5-10 φιλάθλων. Δεν έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στα κιγκλιδώματα αλλά δεν έγινε είσοδος”.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα και ζήτησε να υποβάλει αύριο και γραπτό υπόμνημα. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Σχετικά άρθρα

Πάλεψε, αλλά είπε «αντίο» στη σεζόν με ήττα ο ΠΑΟΚ
Eπιβραβεύει τις νταμπλούχες του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
Ντουμπόφ: «Θα είμαι μέλος της επόμενης ημέρας της Πάφου»
Πάει και για Γιόνσον ο Ηρακλής;
O Tζόλης για τον τελικό του Champions League και την… επόμενη ομάδα του!
TAGGED:ΕπεισόδιαΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Μιλάει” η ΠΑΕ
Next Article “Ολυμπιακός, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ”

Τελευταία νέα

«Πριγκίπισσα» του Champions League η Παρί, το σήκωσε ξανά σε τελικό… θρίλερ!
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Συγκινημένος ο Μπούτσκος στο «φινάλε» της σεζόν: «Πολεμιστές κι όχι επισκέπτες»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
30 May, 2026
Champions League: Οι ενδεκάδες του μεγάλου τελικού
ΔΙΕΘΝΗ
30 May, 2026
Μήτρου Λονγκ: «Νιώθω ευλογημένος, θέλω τίτλο με τον Άρη»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
30 May, 2026
Follow US