Το κείμενο που παρουσιάστηκε στο Thessports, αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια Μαραγκού, δεν είχε καμία δόση υπερβολής, ούτε είχε σαν στόχο την αναγνωσιμότητα μιας νέας ιστοσελίδας, που «μπουσουλάει» εδώ και τρεις εβδομάδες στο διαδίκτυο. Στόχος ήταν η ανάδειξη ενός προβλήματος που βιώνει εδώ και πολλά χρόνια μια ελληνική οικογένεια, που έχει την τύχη να είναι γνωστή λόγω της ενασχόλησης του Σπύρου Μαραγκού με το ποδόσφαιρο. Αυτό, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Το θέμα πήρε διαστάσεις, αρκετοί συνάνθρωποι μας έμαθαν και αντιλήφθηκαν το τι μπορεί να βιώσεις όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την αρτηριοσκλήρωση του ελληνικού δημοσίου.
Αρκετοί θέλησαν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία που προσφέρουν τα social media και να πουν, ότι τους κατέβει στο κεφάλι, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος. Κατηγόρησαν την Ανδριάνα Μαραγκού για υπερβολική στάση, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό αναφορικά με τον «Γολγοθά» της ίδιας και της οικογένειας της.
Η Ανδριάνα μίλησε στο gazzetta.gr και απάντησε για όλα όσα την κατηγόρησαν… «Eίμαι η Ανδριάνα Μαραγκού και θέλω να απαντήσω στον κύριο που είναι κρυμένος πίσω από το nickname ΓιάννηςL, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι τον συνάνθρωπό μου, και δεν θέλω “να τρελλαθεί” όπως γράφει για μια “στρεβλή” όπως τη χαρακτηρίζει κατάσταση, την οποία “μεγαλοποιούμε” εμείς οι υπόλοιποι…
Ο γιος μου είναι παιδί με εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία, και συνολική όραση 30% και μόνο στο ένα μάτι. Έχει χαρακτηριστεί από τα αρμόδια όργανα με μονιμη αναπηρία 80%. Ζει με μια βαλβίδα παροχέτευσης υδροκεφάλου, και η ζωή του όλη εξαρτάται από αυτήν. Δεν πρέπει να στρεσάρεται και να επιβαρύνεται ψυχολογικά.
Και ευτυχώς που ο Θεός έδωσε στον άντρα μου αυτό το “χάρισμα” να παίξει ποδόσφαιρο, ώστε είχαμε να πληρώνουμε -όπως λέτε- τους γιατρούς κάθε φορά που η βαλβίδα αυτή μπλόκαρε, ώστε να χειρουργείται στο κεφάλι (4 φορές ως σήμερα) και να σώζεται η ζωή του».
Διάβασε ΕΔΩ ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr