By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ο Άρης αργοσβήνει, αυτοί τσακώνονται
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης αργοσβήνει, αυτοί τσακώνονται

Τhessports
Last updated: 06/03/2014 22:55
Τhessports
Share
SHARE

O πόλεμος ανακοινώσεων (όταν δεν μάχονται στα δικαστήρια) ανάμεσα στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και στην Κοινωνία Μελών Άρη, συνεχίζεται. Σήμερα το βράδυ, ανακοίνωσε εξέδωσε η ΚΜΑ με αφορμή την αίτηση ακύρωσης της γ.σ. του Βελλίδειου που κατέθεσε η διοίκηση Σκόρδα.

Αφού χαρακτηρίζει την αίτηση απαράδεκτη, επισημαίνει ότι δεν θα παραστεί αύριο στο δικαστήριο, καθώς… προέχει η σωτηρία της ομάδας!

Αναλυτικά η αποψινή ανακοίνωση της ΚΜΑ :

«Το νόμιμα εκλεγμένο ΔΣ της ΚΜΑ, αποτελούμενο από τους κ.κ. Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Ταμπακούλη, Μισιρλή, Τανούλα, Τατάκη σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να μη παρασταθεί αύριο κατά την αίτηση για προσωρινή διαταγή που κατέθεσε ο κύριος Σκόρδας.

Παρά το γεγονός ότι θεωρούμε την αίτηση απαράδεκτη στο σύνολό της και θα την αντικρούσουμε όταν και όποτε οριστεί δικάσιμος για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, δηλώνουμε ότι δε θα παραβρεθούμε κατά την αυριανή ανούσια διαδικασία. Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί δεν προσφέρει τίποτα απολύτως μια προσωρινή διαταγή 10-20 ημερών, παρά μόνο σέρνει τον ΑΡΗ στις δικαστικές αίθουσες.

Οι δε δικαστικές κινήσεις που έγιναν από μέρους μας κατά την διάρκεια της εβδομάδας ήταν αναγκαστικές αφού η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στην ειλημμένη απόφαση τόσο της ΚΜΑ όσο και του ΑΣ.

Μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η σωτηρία της ομάδας και η εξεύρεση λύσης για το αύριο.

Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν διεξαχθεί η κρίσιμη για εμάς δίκη τη δικάσιμο της 18/03/14 θα είναι πλέον άνευ ουσίας. Εμείς γυρολόγοι και θαμώνες των δικαστηρίων δεν επιθυμούμε να γίνουμε και δε θα γίνουμε».

Σχετικά άρθρα

Από τον Ηρακλή στον Πανιώνιο ο Μάναλης
Το «ευχαριστώ» του Ηρακλή: Πόσα διαρκείας… έφυγαν;
Από την Ελλάδα ως το… Μεξικό: Όλοι οι διεθνείς του ΠΑΟΚ
ΟΦΗ: «Χτύπημα» με Μπουχαλάκη
Επίσημο: Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
TAGGED:SuperleagueΆρηςΚΜΑΣκόρδας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Media News
Next Article Καταδικαστική ήττα… και για τους δύο!

Τελευταία νέα

«Ο Ντουμπόφ που αποχωρεί από την Πάφο και ο… ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Με Μαμάη στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ!
SPORTS ΒΟΛΕΪ
29 May, 2026
Συνεχίζει με Αναστασίου ο Παναιτωλικός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
29 May, 2026
Έτοιμη για Μουντιάλ η Αργεντινή: Η αποστολή
ΔΙΕΘΝΗ
29 May, 2026
Follow US