By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σήμα κινδύνου στο βόλει του ΠΑΟΚ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΒΟΛΕΪ

Σήμα κινδύνου στο βόλει του ΠΑΟΚ

Τhessports
Last updated: 22/06/2015 03:24
Τhessports
Share
SHARE

Σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ δεν… κουνιέται φύλλο!

Όλα είναι στάσιμο, δεν έχει ανανεωθεί ούτε ένα συμβόλαιο, δεν έχει γίνει ούτε μία κίνηση για τη νέα σεζόν, εκτός από τη δήλωση συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και δικαίως υπάρχει μια ανησυχία για το μέλλον της ομάδας.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Γιώργος Ανδρέου, είναι φανερό ότι δυσκολεύεται στο οικονομικό, και η προσπάθεια, που έκανε να πείσει τους οργανωμένους οπαδούς να αποδεχτουν τα χρήματα της Ελληνικός Χρυσός, έπεσε στο κενό, ενώ φως δεν είδε ούτε από τον Ιβάν Σαββίδη.

Προς το παρόν έχουν βαλτώσει οι συζητήσεις με τον Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ καμιά σοβαρή συζήτηση δεν έγινε με τους Γκόμεζ, Χιμένεθ, Κουρνέτα και Σαφράνοβιτς, που ήταν οι πλέον σημαντικοί κρίκοι της ομάδας που πήρε το νταμπλ και πλέον είναι ελεύθεροι.

«Τα πράγματα είναι… παγωμένα. Είμαστε τέλη Ιουνίου και δεν ξέρουμε τίποτα. Εχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από τον ΠΑΟΚ. Ισως γίνεται προγραμματισμός από τη διοίκηση χωρίς εμένα, δεν το ξέρω. Κανείς, άλλωστε, δεν είναι αναντικατάστατος. Κατανοώ ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, οικονομικά ζητήματα, σε κάθε περίπτωση νομίζω πως θα μπορούσανε να μου τα πούνε. Κάναμε μια επιτυχημένη χρονιά, με την ολοκλήρωση της οποίας, η λογική λέει, ότι είμαστε συνεργάτες και βρισκόμαστε άμεσα για να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει τέτοιο δεδομένο, δε γνωρίζω τι θα γίνει από εδώ και στο εξής» δήλωσε στο ΑΠΕ ο Γιάννης Καλμαζίδης εκφράζοντας τους προβληματισμούς του!

Σχετικά άρθρα

Καμπάνα της ΔΕΑΒ στον ΠΑΟΚ!
Πάει για «μπαμ» με Μπιρτς ο Άρης!
Άρης: «Νυστέρι» για Χόνγκλα
Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ράικοβιτς – Ράμπο με δανεισμούς, ατυχίες, ξύλο και τιμωρίες
Next Article «Ο Λέκο θα πάει καλά στον ΠΑΟΚ»

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος ο αντί- Γκαρσία;
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Τα ισπανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη «βόμβα» 150 εκατομμυρίων ευρώ του Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
5 June, 2026
Επίσημο του Ναζ Μήτρου Λονγκ στον ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
5 June, 2026
Ξανά στους πάγκους ο Μαλεζάς
SUPERLEAGUE 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
5 June, 2026
Follow US