Έρχεται το Νέο NP300 NAVARA…

…ακούραστος εργάτης του επιτυχημένου επαγγελματία!

Ο ακούραστος εργάτης του επιτυχημένου επαγγελματία σε λίγο θα βρίσκεται εντός των εκθέσεων της  Nissan σε όλη την χώρα. Με την μεγάλη αναγνώριση του International Pick-up  στην «προίκα του», το νέο Nissan NP300 Navara θα κάνει ντεμπούτο στην Ελληνική αγορά που το αναμένει εδώ και καιρό. Βαριά η κληρονομιά και ακόμη πιο βαριά είναι η μαρτυρία όλων εκείνων που στηριχτήκαν στις δυνατότητες των Pick-up  αυτοκινήτων της Nissan.

navaaaa

Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει χάρις στο νέο δυναμικό σχεδιασμό του σηματοδοτώντας έτσι  την νέα αντίληψη που ενσωματώνει η εταιρεία πάνω του. Το  Navara έχει σχεδιαστεί πάνω σε νέο πλαίσιο που αντέχει στις κακουχίες και τα υπερβολικά φορτώματα που τυχόν τολμήσει να κάνει ο ιδιοκτήτης του.

navan

Πέντε(5) χρόνια εγγύηση ή 160.000χλμ θα συνοδεύουν τον επαγγελματία σε όλες τις δραστηριότητές του, μαζί με όλα τα απαραίτητα καλούδια που θα ήθελε να προσθέσει επάνω του προκειμένου να γίνει περισσότερο μάχιμο!

navaaa

Μόλις το πάρει το μάτι σας σε κάποια από τις αντιπροσωπείες της Nissan, μην διαστάσετε, τολμήστε ένα τεστ ντράιβ ,και δείτε την εργασία σας αλλιώς!

Παντελής Τζερτζεβέλης

nava

nav