«Δε χρειαζόμαστε υπενθυμίσεις»

101

O τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ στις δηλώσεις του  ξεκαθάρισε ότι στη Ferrari δε χρειάζονται υπενθυμίσεις για τους στόχους τους και πως δεν υπάρχει εξτρά πίεση.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχει η εκκίνηση και ο αγώνας που είναι μεγάλος, υπάρχουν πολλοί γύροι. Ο πρώτος γύρος είναι σημαντικός, αλλά υπάρχει ολόκληρος αγώνας μετά από αυτό. Θα προσπαθήσω για πολύ περισσότερα από αυτό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το μονοθέσιο θα είναι λίγο πιο γρήγορο αύριο. Δεν ξέρω τι συνέβη σήμερα το απόγευμα.

Είμαστε απογοητευμένοι ως ομάδα σήμερα που δεν κάναμε ό,τι μπορούσαμε, πρέπει να ρίξουμε μία ματιά και να καταλάβουμε (τι έγινε). Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό τώρα. Η αυριανή είναι μία άλλη μέρα, ξέρουμε ότι το μονοθέσιο είναι δυνατό, απλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι μπαίνουμε στο σωστό δρόμο. Δε βλέπουμε τι γράφεται στις εφημερίδες.

Μιλάμε μαζί του (με τον Σέρτζιο Μαρκιόνε) και δε μας επηρεάζει ο τρόπος που σκέφτεστε», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε τι είπε ο Μαρκιόνε στην ομάδα για να ακολουθήσει το… ξέσπασμα! «Τίποτα τέτοιο (ότι υπάρχει πίεση)! Απλά στρέφεται στο αύριο κρατώντας σταυρωμένα τα δάχτυλά του και μας εύχεται να πάμε καλά.

Είναι ο πρόεδρός μας, είναι επίσης οπαδός και θέλει η Ferrari να πηγαίνει καλά. Όλοι έχουμε πολύ φιλόδοξους στόχους, δε χρειαζόμαστε υπενθυμίσεις»