Ζήσε το όνειρό σου με μια Harley- Davidson

319

Αλήθεια ποιος είπε πως η Βόρεια Ελλάδα δεν διαθέτει επίσημη αντιπροσωπεία της HARLEY- DAVIDSON? Μην ακούτε τι σας λένε οι κακές γλώσσες γιατί δεν λένε πάντοτε την αλήθεια! Μπορεί η τρέλα να πηγαίνει στα βουνά, η Harley-davidson όμως εξακολουθεί να οδηγεί καλπάζοντας μέσα στα πιο τρελά μας όνειρα που εξακολουθούν να περιστρέφονται γύρω από αυτήν. Η επίσημη αντιπροσωπεία της στην πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου Ελληνικού πολιτισμού εν μέσω πολλών μνημονίων και αμφισβητήσεων που δέχεται από παντού!

Δεν ήταν η περιέργεια που τράβηξε τα βήματά μου στις νέες εγκαταστάσεις της www.harley-davidson-thessaloniki.gr, παρά το μεγάλο φορτηγό της που πραγματοποιεί ένα γύρο διαφορετικό από τον ξακουστό γύρο της Γαλλίας, όπου μεταφέρει όλα τα νέα μοντέλα της τελευταίας διετίας στις απανταχού Ευρωπαϊκές πόλεις, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της να πάρουν μια γεύση από τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει μία Harley στον ιδιοκτήτη της. Από παλιά το όνομα Harley ήταν συνυφασμένο με το ταξίδι της μεγάλης φυγής! Μοτοσυκλέτες που πάνω τους φιλοξενούσαν τα όνειρα και τα μυστικά που ξέρει καλά να κρύβει μέσα της η ψυχή εκείνων που αναζητούν την περιπέτεια σε κάθε της χιλιόμετρο!

Μοτοσυκλέτες , που φαντάζουν απλές στο μάτι, λιτές ακόμη- ακόμη και γυμνές, εγκλωβίζουν ματιές συνειδήσεις και όνειρα μέσα σε μια φιλοσοφία που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη. Ο ξεχωριστός μεταλλικός ήχος των ήχος των 37 μοτοσυκλετών Harley- Davidson έκλεψε την παράσταση κατά την εκκίνηση του μικρού κονβόι που ξεκίνησε από τους χώρους της επίσημης αντιπροσωπείας για την Αμερικανική Γεωργική σχολή ,για ένα σύντομο τεστ –drive αφού πρωτίστως διέσχισε την παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης παρασύροντας αρκετά βλέμματα πάνω τους.

Όλα τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί με την φιλοσοφία των αναγκών του σύγχρονου αναβάτη, καθώς διαθέτουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, φρένα Reflex με σύστημα ABS, Cruise control,νέα φώτα αλογόνου, καινούργιες και εύχρηστες σχεδιαστικά βαλίτσες προκειμένου όταν οδηγεί κάποιος μία Harley να απολαμβάνει τις ωραίες εικόνες του ταξιδιού χωρίς να προβληματίζεται με οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την διάθεσή του.

Η δική μου ματιά κόλλησε πάνω σε μια Fat boy s που αποτελεί και την «σκοτεινή δύναμη» της εταιρείας καθώς έχει μοναδικό ματ φινίρισμα που δένει αρμονικά με τον επίσης μαύρο κινητήρα screaming eagle twin cam 110 με την φιλοσοφία των χαμηλωμένων πιρουνιών της παλιάς εποχής ,τα οποία καταλήγουν πάνω στους σκληρούς άξονες των τροχών με τα μεγάλα καπάκια.

Μαύρη σαν την φανέλα του ΠΑΟΚ και η φαλτσοκομμένη εξάτμιση της που συμπληρώνει την πλαϊνή γραμμή της μοτοσυκλέτας που σαγηνεύσει με το μεγάλο πίσω ελαστικό της ακόμη και μοτο από άλλες κατηγορίες!  Βέβαια η αναζήτηση για την τελική μορφή κάθε μοτοσυκλέτας δεν σταματάει στα custom μοντέλα!

Στους χώρους της επίσημης αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα εξειδικευμένο team που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε μοντέλο επιλέξετε ,σε αυτό που ονειρευτήκατε. Μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, και ανταλλακτικών ,βρίσκεται στην διάθεσή σας κάτω από Rock ήχους που ακούγονται εντός του καταστήματος προκειμένου να βοηθήσουν την επιλογή σας, που μπορεί να σας ακολουθεί για μια ζωή ολόκληρη!

Αυτή είναι η ζωή όσων τόλμησαν και ονειρεύτηκαν την διαφορετικότητα! Η απαγορευμένη αλητεία του να οδηγείς μία Harley Davidson σε κάνει να ξεχωρίζεις για πολλά πράγματα τα οποία ποτέ δεν μπορείς να εμφανίσεις στην  μονοτονία της καθημερινότητας. Πολύ θα θελα να σας ταξιδέψω σαν ένα παλιός  easy rider με κάποιο από τα μοντέλα της  Harley, χωρίς να ξεχωρίζω κάποιο μιας, και όλα τους είναι ξεχωριστά!

Πληροφορίες για την επίσημη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ www.harley-davidson-thessaloniki.gr

Παντελής Τζερτζεβέλης