Με αναβαθμίσεις στην Σιγκαπούρη η Ferrari

Αναβαθμίσεις αναμένεται να έχει το μονοθέσιο της Ferrari στον αγώνα της Σιγκαπούρης, καθώς στην πίστα του «Marina Bay», η Mercedes και η Red Bull φαίνεται πως υπερτερούν.

Ο Τσάρλς Λεκλέρκ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες σε Spa και Monza, ωστόσο το σερί αυτό αναμένεται να τερματιστεί την Κυριακή στην Σιγκαπούρη, αφού φαίνεται πως η Mercedes και η Red Bull υπερτερούν στην συγκεκριμένη πίστα.

Για τον λόγο αυτό, ο επικεφαλής της «Scuderia» Ματία Μπινότο, δήλωσε σε συνέντευξη πως το μονοθέσιο της Ferrari θα έχει αναβαθμίσεις.

«Tο να ερχόμαστε από δύο διαδοχικές νίκες είναι ωραίο συναίσθημα για την ομάδα και τους οπαδούς μας. Στην πραγματικότητα όμως αυτές οι νίκες είναι ήδη πίσω μας»

«Είμαστε συνειδητοποιημένοι στο ότι η πίστα εδώ αποτελεί πρόκληση και η χάραξή της δεν είναι τόσο κατάλληλη για το μονοθέσιό μας όσο αλλού».

«Φέρνουμε μερικές αναβαθμίσεις ως μέρος της προσπάθειάς μας να γεφυρώσουμε το χάσμα με τον ανταγωνισμό, σε μια πίστα που κυριαρχείται από τις στροφές χαμηλών ταχυτήτων. Στον αγώνα αυτό θα δούμε επίσης την επιστροφή της Hypersoft γόμας (με την ονομασία soft πλέον), την οποία είδαμε για τελευταία φορά στον Καναδά».

«Όλα αυτά, μαζί με τον παραδοσιακά επεισοδιακό αγώνα που γίνεται στους δρόμους πόλης, δίπλα από τις μπαριέρες, συνθήκες που οι Sebastian και Charles λατρεύουν, θα δώσουν ένα σκληρό αλλά φανταστικό αγωνιστικό σαββατοκύριακο».