Νέος αέρας στα ελαφρά επαγγελματικά!.

42

Του Παντελή Τζερτζεβέλη

Η FUSO αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ομίλου Daimler AG, καθώς από το 2004 αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαγγελματικών οχημάτων της Ασίας, έχει ενταχθεί πλήρως στην Daimler Trucks και διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο ως πυλώνας της εταιρείας στην Ασία.

Με την ένταξη του FUSO Canter η MercedesBenz Ελλάς προσθέτει ένα μεγάλο ατού στην μεγάλη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η καινοτομία αποτελούν την αλάνθαστη συνταγή επιτυχίας του προϊόντος, τα οποία και το καθιστούν σε θέση ισχύος δίπλα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της ΜercedesBenz Ελλάς.

Το FUSO Canter διατίθεται σε πέντε κατηγορίες βάρους, με τρεις εκδόσεις καμπίνων, τρεις κινητήρες και έξι μεταξόνια. Με λίγα λόγια αποτελεί την έξυπνη αγορά που μπορεί να κάνει ο επαγγελματίας οδηγός επενδύοντας, σε μία λύση οικονομική, χρηστική, και πολλά υποσχόμενη.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Canter επί Ελληνικού εδάφους με τις «ευλογίες»της Mercedes-Benz Ελλάς θα λάβει χώρα από τις 13-16 Οκτωβρίου 2016, κατά την διάρκεια της 2ης Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Transport Show 2016, στο MEC Παιανίας.

www.fuso-trucks.gr