Άκουσε κανείς το καμπανάκι;

*** Επειδή το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» ισχύει πάντα, ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και το έκανε ντέρμπι, αλλά από τη χθεσινή βραδιά μπορεί να βγει κερδισμένος, αν αποκωδικοποιήσει τα μηνύματά της.

*** Από τον χθεσινό ΠΑΟΚ έλειπε πρωτίστως η ενέργεια, το καθαρό μυαλό και η συγκέντρωση. Κανένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, αν δεν μπεις στο γήπεδο αποφασισμένος να πολεμήσεις και συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Ο ΠΑΟΚ μπήκε απλά να παίξει και να κερδίσει επειδή είναι… ΠΑΟΚ.

*** Από την ομάδα έλειπε το μαχητικό πνεύμα, έδειξε να είναι μια ομάδα χωρίς… ζουμιά. Λογικό μου φαίνεται, οι περισσότεροι παίκτες τραβούν το κουπί μέχρι τώρα, είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ορθολογικό φρεσκάρισμα από παιχνίδι σε παιχνίδι, όταν έχει δύο τη βδομάδα.

*** Δεν ξέρω τη λογική της συνεχούς χρησιμοποίησης του Κρέσπο, που κόλλησε στην πρώτη φάση της Βίντι και της πρόσφερε το 0-1.

*** Δεν ξέρω τη λογική της συνεχούς χρησιμοποίησης του Μάτος, που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε μόνο αρνητικές ενέργειες, με αποκορύφωμα το ότι έχασε τον παίκτη του στο 0-2.

*** Δεν βλέπω τη λογική της συνεχούς χρησιμοποίησης του Κάνιας, ενώ υπάρχει ο Βέρνμπλουμ, που είναι σε φάση, που χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό και να δείξει αυτά, για τα οποία ο ΠΑΟΚ ξόδεψε τόσα χρήματα για να τον πάρει.

*** Στον σημερινό ΠΑΟΚ, σα να νομίζω ότι αρχίζουν να δαιμονοποιούνται οι μεταγραφές!

*** Δεν ξέρω γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε τον Ακπόμ με τόσα λεφτά και να τον έχει στην κερκίδα (στη Νέα Σμύρνη,  μου έδειξε ότι είναι κανονικός παίκτης), για να παίζει σέντερ φορ ο Καρέλης.

*** Δεν ξέρω αν στον σημερινό ΠΑΟΚ δεν έχει θέση ο Χατσερίδης, με το βιογραφικό που κουβαλά. Τον βγάλαμε ήδη αχρείαστο! Για να μην πούμε για τον Ουάρντα…

*** Το μόνο παρήγορο ήταν η επανεμφάνιση του Λεβέκ, με το όνομα Τόσκα στην πλάτη. Πολύ καλή μεταγραφή!

*** Για να το σοβαρέψουμε, πάλι καλά που το χθεσινό έγινε σ΄ αυτό το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να το διορθώσει στη Βουδαπέστη και νικώντας την ΜΠΑΤΕ εδώ, περνάει. Ευτυχώς, αυτό το χθεσινό δεν το έπαθε στο πρωτάθλημα.

*** Το θέμα είναι, να πάρει το μάθημα…

(FORZA Plus, 26/10)