Έφυγε, με το δίκιο μαζί του…

Ο Φακούντο Περέιρα αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστο σε ότι αφορά τη φετινή σεζόν, παίρνοντας μαζί του στο Αζερμπαϊτζάν την πίκρα για την εξέλιξη που είχε η σχέση του με τον ΠΑΟΚ και η ξαφνική εκπαραθύρωσή του από την ομάδα.

Ο Αργεντίνος δεν είχε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε ότι έγινε και τώρα που έφυγε, μπορεί κανείς να πει, ότι ήταν και λίγο άδικο αυτό που πέρασε.

Ο Περέιρα “κατηγορήθηκε” για δύο περιπτώσεις, στις οποίες, στη μία δεν έφταιγε, και στην άλλη δεν ήταν ο μοναδικός.

Η σχέση του με τον Τούντορ “ηλεκτρίστηκε” με το καλημέρα, και τιμωρήθηκε με πρόστιμο, γιατί πήγε με καθυστέρηση στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Για την ακρίβεια οι παίκτες είχαν την ενημέρωση πριν φύγουν ότι η πρώτη θα γίνει στις 29/06, αλλά ο Τούντορ την πήγε την Παρασκευή 25/06. Ο Περέιρα είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στις 25/06, και τα εισιτήρια του τα είχε βγάλει η ΠΑΕ.

Όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πήγε κατ’ ευθείαν στο γήπεδο, η προπόνηση είχε ξεκινήσει κι ο Τούντορ τον έβγαλε “αδικαιολογήτως απόντα”, παρά το ότι η ευθύνη δεν ήταν δική του.

Ο Αργεντίνος το δέχτηκε για να μην ξεκινήσει με προβλήματα η σεζόν.

Στην Ολλανδία, είναι γνωστό ότι ο Τούντορ επέβαλε πρόστιμο σ΄αυτόν και στον Λούκας γιατί πήγαν για προπόνηση χωρίς επικαλαμίδες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόστιμο δεν προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό (που ακόμη δεν έχει υπογραφεί), και εναπόκειται στην καλή θέση των παικτών να το πληρώσουν.

Στη συγκεκριμένη προπόνηση, ήταν διψήφιος ο αριθμός των παικτών, που δεν φορούσαν επικαλαμίδες! “Οι μισοί δεν φορούσαν, εμάς τιμώρησαν” εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του, τότε ο Λούκας.

Ο Ισπανός πλήρωσε το πρόστιμο γιατί δεν ήθελε μπλεξίματα, καθώς είχε συμφωνήσει να παίξει στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια και να φύγει.

Ο Περέιρα δεν το πλήρωσε γιατί το θεώρησε άδικο και βρέθηκε στην “μπλακ λιστ”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντίνος επιχείρησε την προηγούμενη εβδομάδα μια “επαναπροσέγγιση”, ελπίζοντας ότι θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να μείνει στην ομάδα, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή.