Γκρίζα ζώνη

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ βάζει τη σφραγίδα του και δείχνει το δρόμο στη νέα εποχή. Τώρα που τα πράγματα στο σύλλογο είναι ίσως στην πιο καλύτερή τους στιγμή, τώρα που στο ποδόσφαιρο λύθηκαν τα οικονομικά προβλήματα, τώρα που το μπάσκετ βάζει μια τάξη διορθώνοντας τα λάθη του παρελθόντος, τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ ένα βήμα μπροστά, διεκδικούν και φέρνουν τίτλους.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μπροστάρης στην προστασία της περιουσίας του συλλόγου και της υστεροφημίας του, από την εποχή που ο Γ. Μπατατουδης με ”πραξικόπημα” και εκβιάζοντας θέλησε να αλλάξει τις ισορροπίες όσον αφορά το γήπεδο της Τούμπας, έως και την εποχή που ”ΠΑΟΚτσήδες” κουνούσαν τα πλαστά βιβλιάρια καταθέσεων του Φλωρίδη στο πρόσωπο του προέδρου του ερασιτέχνη Θ. Κατσαρή, αποδεικνύει στην πράξη πως ο ρόλος της μάνας του συλλόγου που είναι η προστασία του, είχε απόλυτα θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα που αγωνιστικά το ποδόσφαιρο είναι στις καλύτερες στιγμές του και ο κόσμος του συλλόγου έχει βρει μια διέξοδο σε αγωνιστικές επιτυχίες και οι αθλητές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ του δίνουν απλόχερα αυτή τη δυνατότητα. Τον κάνουν περήφανο και κρατάν μέσα του, ψηλά το φρόνημα της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας.

Κι επειδή αυτή τη διαδρομή του Α.Σ. ΠΑΟΚ τη χαράζουν άνθρωποι με τις πράξεις και τις ιδέες τους, θα ήταν φρόνιμο να εισακουστούν και να αποκτήσουν ρόλο σε όλα τα κομμάτια του συλλόγου που υπάρχει πρόβλημα και μένει στάσιμη η εξέλιξη τους.

ΤΟΝ ΜΙΧΕΛ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Όταν με μεγάλη ευχέρεια του χρεώνουμε τον Λεβέκ, έχουμε την υποχρέωση να του πιστώσουμε και τον προπονητή και την ομαδάρα που βλέπουμε στο χορτάρι.

Βλέπεις έναν Σλοβάκο πρώην διαιτητή, να μπουκάρει στην Τούμπα και να λέει τα δικά του στον διαιτητή που του έκλεψε το πρωτάθλημα.. Όλοι ΠΑΟΚ γίνονται στο τέλος και δικαιολογούνται διαχρονικά όλες οι αντιδράσεις της μάζας που φέρνουν μεγαλύτερη αναταραχή. Έφερε τον Λουτσέσκου περνώντας στα αγωνιστικά και μαζί έχτισαν την ομαδάρα που πήρε το Νταμπλ, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η πλειοψηφία των επιλογών του όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, μόνο αμελητέα δεν είναι. Έχουν μαζί με τον προπονητή και τους αρχηγούς αλλά και τον Παντελή, τα καλύτερα αποδυτήρια των τελευταίων χρόνων. Τώρα, αν στα αρνητικά του είναι ο περίεργος χαρακτήρας και διάφορα άλλα… σημασία έχει το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Και χωρίς καμιά αμφιβολία, αυτό το είδαμε στο χορτάρι και στο ΟΑΚΑ με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.

ΕΛΕΟΣ…

Το ότι ο κόκκινος βρυκόλακας είναι σε ανασύνταξη, δεν σημαίνει πως ο κίτρινος δεν ενεργοποιείται και χτίζει το δικό του σκηνικό. Στην πόλη του ΠΑΟΚ και του Ιβάν, απαγορεύεται να μπορεί να δημιουργεί σενάρια και φανταστικές υποθέσεις, δημιουργώντας ερωτηματικά που δεν έχουν καμιά θέση στον σημερινό ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να το αφήσει να ξεφύγει κι έχει την υποχρέωση να βρει τη λύση να το σταματήσει. Για όλα υπάρχουν όρια. Τρόπο θέλει κι όχι κόπο…

ΘANAΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Το κεντρικό πρόσωπο στις διαδικασίες του ΑΣ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ δεν ήταν άλλο από τον πρόεδρο Θ. Κατσαρή. Το αξίζει και δίκαια του προσφέρεται. Ο νοικοκύρης ΠΑΟΚ της νέας εποχής έχει τη σφραγίδα του. Έδειξε πως το χάρηκε κι αυτό θα του δώσει δύναμη και κουράγιο μέχρι να γίνει και το γήπεδο…

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δεκάδες είναι τα ονόματα που διοχετεύονται από τα ΜΜΕ όσον αφορά τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Χαλασμός κυρίου μιας και οι οικονομικές δυνατότητες του προσφυγικού συλλόγου είναι τεράστιες. Πόσο μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ μας. Πάντα τέτοιοι να είναι οι προβληματισμοί μας και οι αγωνίες μας. Περιμένοντας παιχταράδες…

(FORZA, 26/05)