Γουάιτ: Κοίτα κάτι συμπτώσεις…

Όλα όσα ακολουθήσαν την πρώτη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στην ημιτελική σειρά των play off της Basket League, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ακόμη μεγαλύτερο αυτά που… γίνονται μετά το 2-2.

Η προσπάθεια να στρέψει η κοινή γνώμη το ενδιαφέρον της στα υβριστικά συνθήματα κατά του Διαμαντίδη (κι όχι του Κόμπε Μπράιαντ), που κακώς ακούστηκαν ή στα μπινελίκια στον Φώτση (για το ότι έβγαλε ή βγάζει τούρκικο διαβατήριο κι όχι βρισιές κατά της νεκρής μητέρας του, όπως… μοίρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός), δεν ήταν τόσο πετυχημένη. Κι αυτο διότι ακολούθησε και δεύτερη νίκη του Άρη…

Τώρα λοιπόν στο κάδρο μπαίνει ο Οκάρο Γουάιτ, για τον οποίο υπάρχει δημοσίευμα ότι έχει σχεδόν κλείσει στον Ολυμπιακό. Θα καταγράψουμε 2-3 στοιχεία και στη συνέχεια ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τον Ιούλιο του 2015 υπήρξε αποκλειστικό δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας (sdna), σύμφωνα με το οποίο εταιρεία μάνατζερ παικτών με Έλληνα συνεργάτη τον Ισίδωρο Κούνουπα διεκδικούσε από τον Άρη 970.000 ευρώ και δήθεν θα προσέφευγαν στην FIBΑ για να ζητήσουν τιμωρία των «κίτρινων».

Φυσικά τα λεφτά δεν ήταν τόσα, μερικούς μήνες αργότερα κλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο Κούνουπας και ο πρώην παίκτης του Άρη, Κίκι Κλαρκ, πήραν κάποια χρήματα και το θέμα έληξε.

Σχεδόν δέκα μήνες αργότερα, προκύπτει ζήτημα στον Άρη, όχι οικονομικό, αλλά με έναν παίκτη του, ο οποίος φέρεται «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό. Θέμα που, όλως τυχαίως, βγήκε 24 ώρες πριν από τον πέμπτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα «έχει» η ιστοσελίδα sdna και πάλι, ενώ μία ακόμη σύμπτωση είναι ότι μάνατζερ του Οκάρο Γουάιτ πλέον είναι ο Κούνουπας (!), με τον Αμερικανό φόργουορντ να εμφανίζεται κοντά στο να πάει στον Ολυμπιακό, για να είναι η αλλαγή του Πρίντεζη! Όλα αυτά τα παραθέτουμε απλά ως τροφή για σκέψη.

ΥΓ: Προς πιθανούς καλοθελητές, δεν υπάρχει καμία μομφή για την ιστοσελίδα ή τον δημοσιογράφο που έγραψε το θέμα Γουάιτ-Ολυμπιακού. Πληροφορία είχε ο άνθρωπος, την έκρινε έγκυρη και την έγραψε και πολύ καλά έκανε.

ΥΓ1: Δεν λέει κανείς πως ο Γουάιτ αποκλείεται να πάει στον Ολυμπιακό. Μπορεί και να πάει. Αλλά για να είναι αναπληρωματικός… αποκλείεται!

ΥΓ2: Είναι προφανές πως κάτι έγινε πολύ καλά φέτος στον Άρη. Για να ψάχνουν να βρουν πλάγιους τρόπους για να πλήξουν την ομάδα…