Ενότητα, οργάνωση, επίθεση!!!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν… Χωρίς καμία αμφιβολία για ακόμη μία φορά, ζήσαμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μια επαναλαμβανόμενη ιστορία. Το έργο αυτό διαδραματίζεται πολλές δεκαετίες τώρα και ποτέ δεν αλλάζει. Είναι το ίδιο, με πάντα ευνοούμενους τους καλομαθημένους του ΠΟΚ.

Το αποτέλεσμα στο παρελθόν, ήταν πάντα κι αυτό το ίδιο. Η κλοπή μετατρεπόταν σε φιλοδώρημα, εκφραζόταν με λοιδορία, απαξίωση και σου πετούσαν κανένα κοκκαλάκι για να μην φωνάζεις πολύ κι ενοχλείς. Τα χρόνια πέρασαν και σήμερα κάποιος τους χάλασε τη συνταγή και τους βάζει εμπόδια. Όχι με θεωρίες και φιλοσοφίες, αλλά με πράξεις και ισχυρή αντίσταση.

Ο Ιβάν Σαββίδης, είναι ο πραγματικός τους εφιάλτης. Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είναι κομμάτι του προσφυγικού συλλόγου και τον εκπροσωπεί έτσι ακριβώς όπως επιθυμούν οι πολυπληθείς φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά. Τώρα είναι η ώρα, ο οργανισμός ΠΑΟΚ να ενεργοποιηθεί και να προσφέρει αυτό που είναι ανάγκη και υποχρέωση σ’ αυτόν που βάλλεται από παντού, προσπαθώντας να προασπίσει το δίκιο του ΠΑΟΚ μόνος του απέναντι στα αιώνια τρωκτικά.

Άμεσα πρέπει να οργανωθεί (παν)ΠΑΟΚτσήδικη σύναξη, που θα ηγηθεί ο ΑΣ και θα συμμετέχουν όλοι. Σύνδεσμοι, ΚΑΕ, ΤΑΠ, Βετεράνοι και θα μεταφέρουν την απόλυτη στήριξή τους και τη συμπαράσταση σ’ αυτόν που ηγείται, τον Ιβάν Σαββίδη, στον ανελέητο πόλεμο που δέχεται. Ο ΑΣ ως κορυφαίο θεσμικό όργανο του προσφυγικού συλλόγου, να κάνει κάλεσμα σε όλους τους πολιτικούς, κόμματα και παρατάξεις της Βορείου Ελλάδος, περιφερειάρχες, δημάρχους και πολιτευτές, όλους τους φορείς της πόλης, επιμελητήρια, πρυτανείες, δικηγορικούς συλλόγους, πολιτιστικές και κοινωνικές ομάδες κι όποιον ζει κι αναπνέει σ’ αυτή την πόλη έχοντας θεσμικό ρόλο.

Τώρα είναι η ώρα να πάρουν όλοι θέση και να δείξουν στην πράξη τη στήριξη στο δίκιο, στην ισονομία και στον Ιβάν Σαββίδη, που πέρα από την ενασχόλησή του με μια μεγάλη ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σε μια εποχή όπου όλοι κρύβονται και μεταφέρουν τα χρήματά τους και τις επενδύσεις τους στο εξωτερικό, αυτός προσφέρει στην φτωχομάνα Θεσσαλονίκη και στην ξεχασμένη Βόρεια Ελλάδα ανάσες σε επιχειρήσεις που αργοπέθαιναν, προσφέροντας δουλειά κι επιβίωση σε χιλιάδες εργαζόμενους.

Όλος ο ΠΑΟΚ μια γροθιά, σ’ έναν πόλεμο που κρατάει πολλά χρόνια και ήρθε η ώρα να τελειώσει με νικητή το αληθινό, το σωστό και το δίκιο.

Ή τώρα ή ποτέ.