Κι ο κλήρος πέφτει στον Λουτσέσκου

Πόσες φορές είπαμε ως τώρα, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και μ΄ αυτή μπορεί να πορευτεί μέχρι να αρχίσει να φαίνεται η δουλειά του καινούριου προπονητή; Πολλές. Κι αυτή τη φορά, πρέπει να το ξαναπούμε.

Μετά και τις τελευταίες μεταγραφές, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι… τούρμπο! Ποτέ δεν είχε ο ΠΑΟΚ τόσο ποιοτικό ρόστερ, ποτέ δεν είχε τόσους καλούς παίκτες μαζεμένους.

Τον Ιανουάριο ήρθε ο Πρίγιοβιτς, τον Ιούνιο ήρθαν ο Ρέι και ο Μακ, που είναι εξαιρετικές προσθήκες, ήρθε ο Ελ Καρκουρί, που είναι παιχτάρα, ήρθαν και οι μεταγραφές της τελευταίας εβδομάδας. Και κυρίως αυτή του Βιεϊρίνια, η επιστροφή του οποίου, θα έχει ποικιλόμορφα οφέλη για τον ΠΑΟΚ, που χρειάζεται και τέτοιου επιπέδου παίκτες, οι οποίοι ξέρουν τι είναι ΠΑΟΚ και τι γίνεται εδώ.

Η ποιότητα, λοιπόν, ξεχειλίζει. Ο Σαββίδης γέμισε τον ΠΑΟΚ παιχταράδες, τώρα, η σκυτάλη πηγαίνει στον προπονητή. Η αποστολή του Λουτσέσκου είναι να δώσει μορφή και χαρακτήρα σ΄ αυτό το σύνολο πολύ ποιοτικών παικτών, να τους κάνει μια καλή ομάδα. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο κι αν πραγματικά είναι καλός προπονητής, οι προϋποθέσεις για να δούμε έναν ΠΑΟΚ, όπως τον περιμένει το κοινό του, είναι εδώ. Αν δεν είναι, θα υπάρχει πρόβλημα…

Τον Λουτσέσκου δεν θα τον κρίνουμε τώρα, θέλει κι αυτός τον χρόνο του, αυτό είναι το δίκαιο. Μέχρι την επόμενη

διακοπή, που είναι σχεδόν σε ένα μήνα, θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τον δικό του ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε, η ποιότητα που ξεχειλίζει με τη βοήθεια του πάγκου, θα πρέπει να παίρνει τα παιχνίδια. Την άλλη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ παίζει στη Ριζούπολη, μετά υποδέχεται ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικό. Δε θέλει και πολύ να πάρει μπρος…

Μόλις μια βδομάδα μετά το ευρωπαϊκό στραπάτσο, ο ΠΑΟΚ αναπνέει, το κοινό του απέκτησε και πάλι ελπίδα.

(FORZA, 02/09)