Κυρίαρχος ο ρόλος του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ βάζει τη σφραγίδα του και δείχνει το δρόμο στη νέα εποχή. Τώρα που τα πράγματα στο σύλλογο είναι ίσως στην πιο ελπιδοφόρα τους στιγμή, τώρα που στο ποδόσφαιρο λύθηκαν τα οικονομικά προβλήματα, τώρα που το μπάσκετ βάζει μια τάξη, τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ ένα βήμα μπροστά, διεκδικούν και φέρνουν τίτλους.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μπροστάρης στην προστασία της περιουσίας του συλλόγου και της υστεροφημίας του, από την εποχή που ο Γιώργος Μπατατούδης με ”πραξικόπημα” και εκβιάζοντας, θέλησε να αλλάξει τις ισορροπίες όσον αφορά το γήπεδο της Τούμπας, έως και την εποχή που ”ΠΑΟΚτσήδες” κουνούσαν τα… πλαστά βιβλιάρια καταθέσεων του Φλωρίδη στο πρόσωπο του προέδρου του ερασιτέχνη Θ. Κατσαρή, αποδεικνύει στην πράξη πως ο ρόλος της μάνας του συλλόγου που είναι η προστασία του, είχε απόλυτα θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα αγωνιστικά το ποδόσφαιρο είναι στις καλύτερες στιγμές του και τ’ άλλα τμήματα του ερασιτέχνη χαρίζουν επιτυχίες και τίτλους πρωταγωνιστώντας παντού και κάνουν τον κόσμο περήφανο, κρατώντας ψηλά το φρόνημα της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας.

Κι επειδή αυτή τη διαδρομή του Α.Σ. ΠΑΟΚ τη χαράζουν άνθρωποι με τις πράξεις και τις ιδέες τους, θα ήταν φρόνιμο να εισακουστούν και να αποκτήσουν ρόλο σε όλα τα κομμάτια του συλλόγου που υπάρχουν εξωαγωνιστικά ζητήματα και μένει στάσιμη η εξέλιξη τους.

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλές ευχές, τώρα που φεύγει το 2018, σε όλους αυτούς, όλους μα όλους, που έβαλαν έστω κι ένα λιθαράκι, ώστε σήμερα ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, να είναι η κυρίαρχη οντότητα στον αθλητισμό της πόλης.

Όσα λάθη και παραλείψεις κι αν υπήρξαν, η νέα εποχή βρίσκει τον ΠΑΟΚ υγιή και νοικοκύρη, έτσι όπως πάντα τον ονειρευόταν ο κόσμος του. Ο προσφυγικός σύλλογος μπορεί να υποδεχτεί περήφανα τη νέα χρονιά, να κάνει όνειρα για τίτλους κι επιτυχίες και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Ομάδα οικογένεια

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, λέει ο σοφός λαός. Ε, δεν μπορεί να μην σε κάνει χαρούμενο να βλέπεις τις αγκαλιές και τους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μια περίοδο, που τα συναισθήματα στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ εναλλάσσονται με ταχύτητα και η χαρά (Ελλάδα) με τη λύπη (Ευρώπη) είναι σε τόσο κοντινή απόσταση που δεν αφήνουν κανένα στην ησυχία του, ήρθε η ώρα η ομάδα να φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα και την ηρεμία στην ίδια αλλά και στον κόσμο. Πέραν της ποιότητας που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής και της αξίας. Πέραν των ικανοτήτων του προπονητή και των υπολοίπων συντελεστών. Για να ταιριάξει η χημεία και να επικρατήσει το θετικό, είναι όλοι τους να είναι μια οικογένεια, μια γροθιά. Ο ένας για όλους και όλοι για έναν, αγαπημένοι και μονιασμένοι. Όταν όλοι τους είναι ενωμένοι και ο ένας καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου, τίποτα δεν θα μπορέσει να σταματήσει το φετινό ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του νταμπλ.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Το τίμημα

Η ανοχή πολλές φορές εκλαμβάνεται ως αδυναμία και η διαρκής υπομονή ως υποχωρητικότητα. Έρχεται η στιγμή που αυτά διαψεύδονται και φτάνουμε στην ώρα της κρίσης. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν και ξεκαθαρίζει το δίκαιο με το άδικο, το αντρίκιο με το άλλο κι ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Στα ομαδικά αθλήματα του ΑΣ και όχι μόνο, το ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά το γνωρίζουν όλοι. Η διεκδίκηση και η κατάκτηση τίτλων τα τελευταία χρόνια έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο και τον γέμισε περηφάνια. Υποχρέωση όλων η στήριξη του ΑΣ με την εγγραφή ως μέλη και η παρουσία στα γήπεδα όπου αγωνίζονται τα τμήματα.

*** Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.

Γκρίζα Ζώνη (FORZA, 29/12)