Νέα εποχή με… χημεία

Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, πως το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη σε σχέση με τα προηγούμενα.

Η παρουσία καταρχήν του Λούμπος Μίχελ στην κορυφή της διοίκησης, σε σχέση με την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ομάδας και φυσικά την εξαιρετική συνεργασία με τον γενικό αρχηγό Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, δείχνουν μια εκπληκτική χημεία, η οποία έχει πείσει τον μεγαλομέτοχο να τους δώσει την ευκαιρία να χτίσουν την ομάδα χωρίς καθυστερήσεις, μιας και η εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη τους απεγκλωβίζει απο τις πολλές συζητήσεις, που το μόνο που πρόσφεραν ήταν εμπόδια και διαφωνίες.

Μια νέα εποχή ανατέλλει στον ΠΑΟΚ, που έχει τη βάση της στα τμήματα υποδομής και βασίζεται στη φιλοσοφία που ακολουθήθηκε εκεί και στέφθηκε μόνο με επιτυχίες.

Ο μεγαλομέτοχος από τη στιγμή που εμπιστεύθηκε την ομάδα στον Ίβιτς σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, έδειξε πως έχει τη διάθεση να ακολουθήσει το δρόμο που ξεκινά από τη βάση. Το αποτέλεσμα φάνηκε στα play off και επιβεβαιώνεται καθημερινά από την ηρεμία και τη σοβαρότητα και κυρίως την αποτελεσματικότητα στα θέματα των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικεί τίτλους. Αυτό δείχνουν και οι έως σήμερα επιλογές.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο, είναι πως αυτοί που ηγούνται της προσπάθειας, με κύριο εκφραστή τον προπονητή αλλά και μια πλειάδα ποδοσφαιριστών, γνωρίζουν πολύ καλά που βρίσκονται και δεν έχουν ανάγκη περιόδου προσαρμογής.

Αν και ο κόσμος κάνει ανακωχή με τη γκρίνια, την απαξίωση, τη μιζέρια και την ”κριτική” και δώσει στήριξη στην ομάδα, κυρίως στα δύσκολα, τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο καλοκαίρι του χρόνου.

Υ.Γ.1. Άσχημη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ούτε …50 μελών στη Γ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ. Διαφαίνεται πως μετά από χρόνια, ο ΑΣ θα απασχολήσει σύντομα την ασπρόμαυρη οικογένεια…! Η παρουσία Αμοιρίδη φέρνει εξελίξεις και ”ζωντάνια”…!!!

Υ.Γ.2. Ευτυχία,υγεία και πολλά παιδιά να ευχηθούμε στον νεαρό Σαββίδη και στην αγαπημένη του. Πόσα ξόδεψαν για το γάμο τους, δεν μας αφορά…