Ο κόσμος «διψάει» για κανονικό Άρη

Ας ξεκινήσουμε με τα κλισέ. Το τελευταίο που μετράει στα φιλικά παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα. Σαφώς και μια ισοπαλία του ακόμη ανέτοιμου Άρη, κόντρα στον Παναθηναϊκό, που τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε με πολλούς βασικούς, αποτελεί παράσημο. Αλλά μέχρι εκεί.

Οι «κίτρινοι» έδειξαν πράγματα σήμερα. Όπως και αδυναμίες. Λογικό στη φάση της προετοιμασίας που βρίσκεται. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως… χωρούν μια-δυο μεταγραφές ακόμη. Στην άμυνα και στην επίθεση, όπου εκτός από τον Καπνίδη δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος φορ.

Εκείνο που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του Άρη ήταν πάθος. Κλισέ κι αυτό. Σκύλιασαν, γιατί έπρεπε να πάρουν κι ένα αποτέλεσμα απέναντι σε έναν από τους τρεις της Αθήνας. Τι πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για το παραπάνω το απίστευτο σπριντ του 36άρι και χωρίς προετοιμασία Ραούλ Μπράβο, στο 80φεύγα, κόντρα στον Βιγιαφάνες. Μη ρωτάτε ποιος έφτασε πρώτος στην μπάλα…

Αγώνα με τον αγώνα ο Άρης γίνεται καλύτερος και πέρα από την όποια δουλειά κάνει το τεχνικό επιτελείο, είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες του, εκτός από αξία, έχουν και προσωπικότητα.

Σήμερα ήταν καλοί και οι Ίλιτς, Μιλούνοβιτς από τους οποίους οι «κίτρινοι» περιμένουν πολλά φέτος. Ο Ντούνης και ο Ανάκογλου είναι κεφάλαια, ο Ρόβας σταθερός και ο Τάτος ηγέτης. Δίχως αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι που έπαιξαν σήμερα υστέρησαν. Κάποιοι πήγαν καλά, κάποιοι λιγότερο καλά.

Αποχωρώντας από το γήπεδο, διαπίστωσα το εξής. Όλοι μιλούσαν για μπάλα και είχαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Όπως και μετά τα φιλικά με την ΑΕΚ και την Ξάνθη. Πολλά χρόνια πέρασαν από τότε που συνέβη κάτι παρόμοιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο γήπεδο βρέθηκαν καμια δεκαριά χιλιάδες, μπορεί και περισσότεροι, φίλοι του Άρη. Και πιστέψτε με, σου έδιναν την εντύπωση ότι το καταχάρηκαν. Είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος «διψάει» για έναν κανονικό Άρη. Και γίνονται βήματα προς τα εκεί.

ΥΓ: Αν θεωρείτε αβάντα στο Καρυπίδη το κείμενο, ο υπολογιστής εκεί επάνω δεξιά, έχει ένα κόκκινο «Χ». Πατήστε το…

ΥΓ1: Ο Άρης έχει μακράν το καλύτερο υλικό της κατηγορίας. Το θέμα είναι να γίνει ομάδα. Αν τα καταφέρει ο Αναστόπουλος, τότε από τα Χριστούγεννα η ομάδα θα ανέβει.

ΥΓ2: Λείπει ένα φορ ακόμη…