Προπονήσεις χωρίς χρονικό ορίζοντα!

«Ιστορία μου, αμαρτία μου» και το φετινό καλοκαίρι για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι «κίτρινοι» λειτουργούσαν φυσιολογικά, για την εποχή που διανύουμε, με τους παίκτες να κάνουν διακοπές και τη διοίκηση να κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Τι συμβαίνει φέτος; Καταρχήν, η ομάδα δε γνωρίζει ακόμη σε ποια κατηγορία θα παίξει. Διότι μπορεί, νόμιμα, να δικαιούται να ανέβει κατηγορία ή τέλος πάντων να παίξει μπαράζ ανόδου ως δεύτερη, αλλά απόφαση ακόμη δεν υπάρχει. Και κάπως έτσι πέρασε κι αυτή η εβδομάδα…

Υπάρχει μια κάποια αισιοδοξία πως την επόμενη εβδομάδα και ιδιαίτερα με την γενική συνέλευση της ΕΠΟ, θα υπάρξει εξέλιξη. Θα δοθεί ένα στίγμα και θα φανεί πώς τελικά θα κυλήσουν τα πράγματα.

Την ίδια ώρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, χωρίς πάντως χρονικό ορίζοντα, αφού κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το αν θα γίνουν μπαράζ. Είτε γιατί θα παρανομήσει η Ομοσπονδία και δεν θα τα ορίσει είτε διότι δεν θα χρειαστεί, αν υπάρξουν τέσσερις ομάδες που αποφασίσουν από μόνες τους να παίξουν στη Γ’ Εθνική (ΟΦΗ και Νίκη Βόλου το έκαναν ήδη…).

Όσο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, λόγω όλων των παραπάνω, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Απ’ έξω απ’ έξω κάποιες συζητήσεις, αλλά μέχρι εκεί, αφού εκκρεμούν αποφάσεις. Τόσο από την ΕΠΟ, όσο και από την ίδια την οικογένεια του Άρη. Διότι ο Άλεξ Κάλας χρηματοδοτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά για να συνεχίσει να το κάνει και του χρόνου, ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα παίξει η ομάδα, θα πρέπει να πάρει το… χρίσμα από τον ΑΣ.