Τα παιδιά είναι και πάλι ανάστατα

* Ντριν, ντριν, ντριν…

* Βρε, βρε, βρε…

* Τα παιδιά από την μακρινή χώρα της Αφρικής είναι και πάλι εδώ!

* Κι ως συνήθως, είναι και πάλι ανάστατα.

* Τα είχαμε χάσει τελευταία γιατί είχαν κάτι δουλειές, αλλά φουρτούνες μεγάλες περνάνε, παλεύουν με τα κύμματα και πήραν να μας πουν τον πόνο τους.

* Τα παιδιά, που συνεχίζουν την καριέρα τους στην παραγοντική, πέρασαν δύσκολα τον τελευταίο καιρό, γιατί -όπως μας είπαν- έδωσαν μάχη να κρατήσουν τον προπονητή στον πάγκο, για να μην τους πάρει ο κόσμος με τις καρύδες, που είναι και βαριές οι ρημάδες.

* Στην αρχή είχαν βολευτεί με τον προπονητή, που βρήκαν, όλα κυλούσαν ρολόι, ο κόσμος τους αποθέωνε όλους, χωρίς να ξέρει ότι ο προπονητής ήταν κάτι παραπάνω από προπονητής, αφού τα παιδιά τα είχαν κάνει σαλάτα.

* Μια μέρα, όταν ο προπονητής διαπίστωσε ότι η παραγγελία δεν ήρθε και η ομάδα δεν είχε ρούχα να κάνει προπόνηση, έκανε τα κουμάντα μόνος του, έκλεισε συμφωνία με άλλη εταιρία, που σε χρόνο dt έστειλε να πάντα.

* Μεγάλος προπονητής.

* Πάλευε με τα κύμματα ο προπονητής, αλλά κάποια στιγμή τα πήρε στο κρανίο.

* Ήταν τότε που παραμονές ενός αγώνα, του χτύπησε ένας κύριος την πόρτα και τον ενημέρωσε ότι πρέπει να αδειάσει το σπίτι, γιατί η ομάδα δεν πλήρωσε ποτέ.

* Έξωση με λίγα λόγια.

* Ο προπονητής “φόρτωσε” άσχημα, αλλά την τελευταία στιγμή, τα παιδιά κατάφεραν να το σώσουν και η ζωή συνεχίζεται.

* Στο μεταξύ, τα παιδιά δεν ξεχνούν την μεγάλη τους αγάπη, κι αφού απαρνήθηκαν τον Χρύσανθο και δεν τον παρακολουθούν τώρα στα χαμηλά, αποφάσισαν να δώσουν και πάλι την καρδιά τους στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

* Τα παιδιά έχουν τρέλα μέσα στο μυαλό και χθες ανακάλυψαν το live streaming και είδαν εκεί στην Αφρική το Λοκομοτίβ Κούμπαν – ΠΑΟΚ.

* Δεν τον είδαν πολύ κεφάτο τον κόουτς, είπαν τα παιδιά που ειδικεύονται στο να κόβουν φάτσες και να βγάζουν συμπέρασμα.

* Δεν πειράζει. Θα του περάσει…

* Τα παιδιά το είχαν ρίξει τελευταία και στο ψάρεμα και ως γνωστόν, κάθε φορά που ανοίγονται στον Ατλαντικό, όλο και κάποιον θα τρακάρουν για να ανοίξουν ποδοσφαιροκουβέντα.

* Να, τις προάλλες πέτυχαν κάποιον παράξενο που τους είπε πως ήταν δυνατόν ο Βοσνιάδης που ζήτησε 8 χιλιάρικα το μήνα για όλο το τημ από τους Πόντιους, να πήγαινε στον Άρη…