Το μαρτύριο των άλλων και η αναγνώριση

Τα δύσκολα πέρασαν, τώρα ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα, που μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είναι πια στα χέρια του.

Ο «πόλεμος», βέβαια, δεν έχει τελειώσει, με τέτοιους αντιπάλους ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου ξημερώσει και πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος μέχρι να τον κερδίσεις μαθηματικά. Αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα σηκώνουν κι οι άλλοι τα χέρια ψηλά.

Είναι τόσο εμφατική η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, είναι τόσο αδιαμφισβήτητη η υπεροχή του, που όσο δυνατός κι αν είναι ο αντίπαλος, κάποια στιγμή συμβιβάζεται με την ήττα του.

Και αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά πολύ – πολύ δυνατός. Σε κανένα σημείο δεν άφησε στους αντιπάλους του να πιστέψουν ότι μπορούν να τον καταβάλλουν! Είναι πολύ μαρτυρικό αυτό που ζουν αυτή την εποχή, οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ φέτος κατάφερε κάτι μοναδικό τα τελευταία χρόνια. Να κερδίζει το πρωτάθλημα και να παραδέχεται ΟΛΗ η Ελλάδα, ότι είναι ΔΙΚΑΙΟΣ πρωταθλητής. Δεν υπάρχει μη τυφλωμένος ποδοσφαιρόφιλος, που δεν το παραδέχεται.

Οι ΑΕΚτσήδες το παραδέχονται, ακόμη κι οι Ολυμπιακοί, που δεν «καταπίνουν» τα άλλοθι και τις δικαιολογίες, που τους σερβίρουν, καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΔΙΚΑΙΑ πρωταθλητής, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα.

Έχει πάρα πολλά χρόνια να συμβεί αυτό στην Ελλάδα…

Παρά τη λάσπη και την προπαγάνδα, που έπεσε μέσα στη σεζόν, τώρα, που όλα τελειώνουν, όλοι παραδέχονται την ανωτερότητά του.

Ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει το πρωτάθλημα έχοντας παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει 19 νίκες και 2 ισοπαλίες, τους ξευτέλισε όλους με ξένους διαιτητές, τα εις βάρος του διαιτητικά λάθη ήταν πολύ περισσότερα από τα υπέρ του.

Πρωτάθλημα πήρε κι η ΑΕΚ, αλλά κι οι ίδιοι ήξεραν τι πρωτάθλημα ήταν. Πρωταθλήματα πήρε κι ο Ολυμπιακός, τα περισσότερα τα πανηγύριζαν από υποχρέωση.

Αυτό το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ θα έχει πολύ μεγάλη αξία, γιατί θα είναι κρυστάλλινο και ιδρωμένο.

Θα είναι ένα πρωτάθλημα, το οποίο ο ΠΑΟΚ θα έχει κερδίσει ΜΕΣΑ στα γήπεδα, αφού πρώτα ο ίδιος ο ΠΑΟΚ πρωταγωνίστησε στο να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο και να παίζεται το παιχνίδι ΜΕΣΑ στο γήπεδο.

Με «σημείο μηδέν» εκείνο το βράδυ της 2ας Μαρτίου 2016, που τυφλοί είδαν και κουφοί άκουσαν με τον Ανδρέα Παππά…

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

*** Μάξιμουμ  νίκες σε 9 παιχνίδια λείπουν από τον ΠΑΟΚ για να το σηκώσει. Είναι θέμα χρόνου. Όπως είναι θέμα χρόνου να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι τα καλύτερα είναι προ των πυλών.

*** Ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα, έχοντας ήδη αρχίσει να χτίζει την ομάδα του μέλλοντος! Βλέπουμε όλοι τι παίκτες έχουν μαζευτεί και καταλαβαίνουμε και τι θα έρθει το καλοκαίρι.

*** Ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν έτοιμος για τη νέα εποχή. Την εποχή της κυριαρχίας του, την εποχή που το κοινό του θα τρελαίνεται μ΄ αυτό, που θα έχει και φυσικά θα αυξάνεται.

*** Απ΄ ότι φαίνεται, όντως τα πρώτα (σχεδόν) 100 χρόνια ήταν δύσκολα!