Το πρόβλημά τους είναι ο Σαββίδης

Είναι εντελώς αστείο αυτό, που συμβαίνει. Άλλος τρόπος να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε, έστησαν αυτό το θεατράκι για να του στερήσουν το πρωτάθλημα.

Προσπαθούν να κλέψουν στα γραφεία, αυτό που ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει στα γήπεδα. Γιατί με την υπόθεση να εκκρεμεί, ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Θα τον καταφέρουν τελικά τον στόχο τους, να υφαρπάξουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ;

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, λένε (και) στο χωριό μου. Το ψέμα έχει συνήθως κοντά πόδια και στο τέλος έρχεται η ώρα της αλήθειας. Μέχρι πότε θα κοροϊδεύουν τον κόσμο, μέχρι πότε θα μπορούν να στήνουν τέτοιες ιστορίες;

Κάνουν μεγάλη προσπάθεια, είναι η αλήθεια. Τους βλέπετε, έχουν πιαστεί όλοι χέρι – χέρι, μπροστά στον κοινό εχθρό. Τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Ετερόκλητα σχήματα δημιουργούνται, εχθροί ενώνονται και προσπαθούν όλοι μαζί να χτίσουν κομματάκι – κομματάκι ένα μεγάλο τείχος για να κόψουν τον δρόμο του ΠΑΟΚ.

Είναι φανερό, ότι διακυβεύονται πολλά πράγματα.

Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι ο Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Το βλέπουν να έρχεται.

Ένα πρωτάθλημα θα απογειώσει τον ΠΑΟΚ. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα φέρει τουλάχιστο 30 εκατομμύρια ευρώ.

Το ότι ενώνονται ετερόκλητες δυνάμεις, δείχνει ακριβώς και το μέγεθος του φόβου, μπροστά στον Σαββίδη.

Είναι ένας καινούριος «παίκτης» στην ελληνική αγορά, έχει πολλά, πάρα πολλά λεφτά, ξέρουν ότι είναι πανίσχυρος και μπορεί να αγοράσει ότι θέλει. Ξέρουν ότι δεν είναι ελεγχόμενος. Δεν μπορούν να τον ελέγξουν, δεν μπορούν να τον πιάσουν από πουθενά. Αυτό φοβούνται και κάποιες πολιτικές δυνάμεις.

Το επιχειρηματικό (και όχι μόνο) λόμπι της χώρας φοβάται τους νέους παίκτες, αυτής της ισχύος. Κι ο φόβος για το άγνωστο που έρχεται, τους ενώνει και τους δυναμώνει.

Θέλουν να τον κάνουν να απογοητευτεί, θέλουν να απογοητεύσουν και να κουράσουν το κοινό, που βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο, που θα απογειώσει τον ΠΑΟΚ.

Προσπαθούν σιγά – σιγά να αποδομήσουν αυτό, που χτίζεται στον ΠΑΟΚ, με κάθε τρόπο.

Βλέπετε τι γίνεται γύρω γύρω. Μαζί με τα συνήθη «εργαλεία» τους έχουν πείσει και τους μισούς ΠΑΟΚτσήδες ότι το πέναλτι, που πήρε ο Πρίγιοβιτς στην Τρίπολη, δεν ήταν!

Κι ας βγήκε δύο φορές ο φουκαράς ο Ιγκλέσιας, ο «θύτης», λέγοντας ότι τον βρήκε τον Πρίγιοβιτς, άρα είναι πέναλτι. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Aκόμη και το ραδιόφωνο, στο οποίο ομολόγησε για δεύτερη φορά ότι βρήκε τον Πρίγιοβιτς και δεν μίλησε καθόλου για να μην πάρει δεύτερη κίτρινη, το πλάσαρε με τίτλο “Ιγκλέσιας : Δεν έκανα πέναλτι”. Είναι φοβερό…

Επειδή το ψέμα δεν μπορεί να βασιλεύσει και στην προκειμένη περίπτωση είναι πολύ χοντρό, θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να μην πέσει αυτή η απόφαση στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Ο ΠΑΟΚ θα τους πάρει πίσω τους βαθμούς και το παιχνίδι πρέπει να διεξαχθεί. Οτιδήποτε άλλο θα είναι καθαρή κλοπή.

Το μείζον είναι να κερδίσει την Κυριακή την ΑΕΚ, έστω και σε άδειο γήπεδο, όπως κατάφεραν να τον υποχρεώσουν να παίξει. Έστω και με κλονισμένο το ηθικό.

Η μάχη δεν τελείωσε, ο ποδοσφαιρικός πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Και τον γαμπρό θα τον ξυρίσουν στο τέλος. Τότε θα δούμε ποιος θα γελάσει.