Έτσι τα έσπασαν οι χούλιγκαν! (pics)

79

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της 24Media και του Έθνους, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνολικά 100 άτομα με μοτοσικλέτες μικρού κυβισμού εμφανίστηκαν στις 18:10 στην κάθοδο της Λεωφόρο Συγγρού και σταμάτησαν με απειλητικές διαθέσεις στο ύψος των γραφείων. Εκείνη την ώρα, περίπου 70 εργαζόμενοι ήταν στα γραφεία και δούλευαν ανυποψίαστοι όταν περίπου 20 άτομα από τους κουκουλοφόρους κατέβηκαν από τα μηχανάκια, πήγαν στον παράδρομο της λεωφόρου και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Αρχικά χτύπησαν με ρόπαλα και καδρόνια τις τζαμαρίες της πρόσοψης με αποτέλεσμα να σπάσει μια και να δημιουργηθούν σοβαρές ζημιές στις υπόλοιπες. Στο δρόμο τους βρέθηκαν και δύο δημοσιογράφοι που εκείνη τη στιγμή ήταν έξω από τα γραφεία και ο ένας χτυπήθηκε με γκλομπ στο κεφάλι και ο άλλος με κλωτσιές.

Όπως γράφει το «Έθνος», η καταστροφική μανία των κουκουλοφόρων συνεχίστηκε προκαλώντας φθορές σε τέσσερις σταθευμένες μοτοσικλέτες, ένα αυτοκίνητο και μια ταμπέλα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν δύο από τους δράστες να κρατάνε βόμβες μολότοφ και είτε δεν πρόλαβαν, είτε δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν.

Η καταδρομική ενέργεια διήρκεσε περίπου τρία λεπτά και οι 20 κουκουλοφόροι επέστρεψαν στη Λεωφόρο Συγγρού όπου περίμεναν περίπου οι άλλοι 80 και επιβιβάστηκαν στα μηχανάκια και τράπηκαν σε φυγή από την κάθοδο με κατεύθυνση προς τον Πειραιά.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν με την Αστυνομία να μην έχει εικόνα προς τα που πήγαν, ωστόσο η πορεία τους φαίνεται πως έχει καταγραφεί από κάμερες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες και όπως γράφει το «Έθνος» εμπλοκή στην επίθεση έχει σύνδεσμος του Ολυμπιακού.

Την προανάκριση για την επίθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής που διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών…