Ανατροπή στο MEGA!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαπραγμάτευση όσον αφορά στο μέλλον του MEGA, με τους εκδότες να κάνουν την ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο κανάλι.

Ο Νίκος Πεφάνης, πρώην εκτελεστικός διευθυντής, ενημέρωσε το ΔΣ της Τηλέτυπος σήμερα το πρωί για την κατάσταση και τους εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο πλέον και ότι πρέπει να δεσμευτούν όλοι στις τράπεζες με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να συνεισφέρει 5 εκατ., οι κ.κ. Μάρης και Μπόμπολας μίλησαν για 7,5 εκατ. και ο κ. Ψυχάρης επιφυλάχθηκε αρχικά και επανήλθε στη συνέχεια από το γραφείο του, από όπου και ενημέρωσε ότι μπορεί να εισφέρει 5 εκατ.

Οι εργαζόμενοι του καναλιού ενημερώθηκαν, από τον κ. Πεφάνη πως κατατέθηκε η πρόταση στις τράπεζες και πλέον η… μπάλα είναι στα πόδια τους, καθώς θα αποφασίσουν αν θα την αποδεχθούν ή όχι. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο δύσκολα θα αρνηθούν.

Ταυτόχρονα, η πρόθεση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου με το ποσό που της αναλογεί στο ακέραιο παραμένει σταθερή. Από το περιβάλλον της οικογένειας Βαρδινογιάννη καθίσταται σαφές πως είναι έτοιμη να καταθέσει τα χρήματα ανά πάσα στιγμή, με την απάντησή της να αναμένεται για αύριο.