Ανοίγει… ανανεωμένο το «Makedonia Palace» (video)

Έτοιμο να υποδεχθεί ξανά κόσμο είναι το Makedonia Palace αφού το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη θα ανοίξει ξανά τις πόρτες στις 20 Απριλίου.

Μάλιστα, η προαναγγελία για το opening του Makedonia Palace έγινε με ένα εντυπωσιακό video που παρουσιάζει όλες τις ετοιμασίες που έγιναν.

Φυσικά στο εμβληματικό ξενοδοχείο θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, με το πρόγραμμα Safely Together, το οποίο ενσωματώνει μέτρα υγείας και ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης με αυστηρές μεθόδους απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Makedonia Palace για το opening αναφέρει:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο άνοιγμα του Makedonia Palace στις 20 Απριλίου 2021, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες με τα καλύτερα μέτρα υγείας και ασφάλειας στην κατηγορία και τα υψηλότερα πρότυπα επιχειρησιακής αριστείας.

Μετά την κρίση υγείας που διέκοψε την παγκόσμια κοινότητά μας και καθώς κοιτάζουμε το μέλλον των ταξιδιών και της φιλοξενίας, δημιουργήσαμε ένα ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες μας χωρίς συμβιβασμούς στη συνολική εμπειρία του Makedonia Palace, από την άφιξη έως την αναχώρηση.

Οι επισκέπτες καλωσορίζονται υπό την προστασία του προγράμματος Safely Together, το οποίο ενσωματώνει μέτρα υγείας και ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης με αυστηρές μεθόδους απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Το Makedonia Palace, το εμβληματικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες ξανά στα 276 ευρύχωρα δωμάτια και τις προνομιακές σουίτες είτε για αναψυχή είτε για αξέχαστες κοινωνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις».