«Ασπρόμαυρη»… κατακραυγή στην γενέτειρα του Αυγενάκη!

Έξαλλος είναι όλος ο λαός του ΠΑΟΚ με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη μετά και την εισήγηση-σκάνδαλο κατά του Δικεφάλου που πραγματοποίησε η επιτροπή μέλη της οποίας διόρισε ο ίδιος.

Μάλιστα, κατακραυγή κατά του στελέχους της κυβέρνησης υπάρχει και στην πατρίδα του την Κρήτη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ηρακλείου σε ανακοίνωση του μιλά με σκληρή γλώσσα κατά του Αυγενάκη και τον… προσκαλεί στην κοπή πίτας του.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι φίλοι του Δικεφάλου:

«Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων εικοσιτετράωρων και με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στον τόπο μας, την λεβεντογέννα Κρήτη , θα θέλαμε να τοποθετηθούμε και εμείς με την σειρά μας κατά της κατάπτυστης εισήγησης της ΕΕΑ, η οποία προσβάλει τα αθλητικά ιδεώδη τα οποία η ομάδα μας και οι οπαδοί μας από την ίδρυση της πρεσβεύουν.

Η μεθόδευση που επιχειρεί ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας που είναι υπόδικος του μισού ποινικού κώδικα του δικαίου με εντολοδόχο, δυστυχώς συντοπίτη μας, υφυπουργό αθλητισμού και με τις ευλογίες του κυβερνώντος κόμματος αυτή τη φορά δεν θα περάσει και θα μας βρουν μαζικά απέναντι .

Αυγενάκη εμείς σου υπενθυμίζουμε ότι όσο υπηρετείς τα συμφέροντα του ιδιοκτήτη του ακυβέρνητου πλοίου θα μας βρεις απέναντι σου σε κάθε σου βήμα. Σε περίπτωση απόδειξης ενοχής της ομάδας υποστηρίζουμε τον άμεσο υποβιβασμό μας.

Εκπτώσεις στα ιδεώδη μας δε διαπραγματευόμαστε, καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη. Εξάλλου εμείς είμαστε απολίτιστοι για τον πολιτισμό σας. Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξή μας στον φυσικό ηγέτη της ομάδας μας Ιβάν Σαββιδη.

Υ.Γ. Αν δεν κουράστηκες να κόβεις πίτες σε προσκαλούμε στην κοπή της πίτας των φίλων ΠΑΟΚ Ηρακλείου.

Υ.Γ 2 Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο, κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί θα τρέχουν… ΑΥΓΝΚ τελείωσες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ΦΙΛΟΙ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».