Βουλή: «Φουλ» επίθεση στον Αυγενάκη!

Έντονη κριτική στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την απειλή της FIFA και της UEFA για Grexit, με αφορμή το αθλητικό νομοσχέδιο, από την αντιπολίτευση.
Η FIFA και η UEFA απειλούν με Grexit αν οι εκλογές στην ΕΠΟ δεν γίνουν στις 9 Οκτωβρίου και ο Λευτέρης Αυγενάκης, περνάει για άλλη μια μέρα, δύσκολες ώρες στη Βουλή, στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, αφού δέχεται έντονη κριτική από την αντιπολίτευση.

«Μόλις μου εστάλη η επιστολή της FIFA όπου λέει αυτά που είπα και στην ομιλία μου εν κατακλείδι. Καλή τύχη, όπως στρώνει κανείς έτσι θα κοιμηθεί, όπως σπέρνει θα θερίσει. Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα. Τα ίδια παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου, το καταθέτω. Κλείνει με την φράση ότι αν πράγματι υπάρχουν στο νόμο αυτά που υπάρχουν τότε υπάρχει ενδεχόμενο αποβολής μας από όλες τις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA» είπε μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, υπέβαλε ένσταση αντισυνταγματικότητας σχετικά με το άρθρο για τις θητείες των παραγόντων των ομοσπονδιών και ειδικά για το θέμα της αναδρομικότητας, η οποία ωστόσο δεν πέρασε.

«Να αποσυρθεί η διάταξη. Γιατί επιμένετε; Επιμένετε γιατί σκοπός σας είναι να ποδηγετήσετε τις εκλογές των ομοσπονδιών» τόνισε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Είναι μια προσπάθεια εκλογο-μαγειρέματος. Είστε υποκριτές» είπε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γκιόκας από το ΚΚΕ. «Είναι καραμπινάτη περίπτωση αντισυνταγματικότητας. Είναι καθαρά φωτογραφικό το νομοσχέδιο» σχολίασε ο Κώστας Χήτας από την Ελληνική Λύση.

(sdna.gr)